cena hovoru je 50 Kč za minutu

Vzdušná znamení

O vzdušných znameních je známo, že mají nejblíže ze všech k nebi. Mají krásné, ztepilé postavy i když třeba ani pravidelně necvičí a v obličeji andělské rysy. 

Vzdušnými znameními jsou blíženci, váhy a vodnáři. 

Blíženci jsou leckdy rozpolcení a sami v sobě se nevyznají. Velmi dobře jim jde mluvený a psaný projev. Jsou to výborní řečníci a společníci. Skvěle se uplatní jako redaktoři, učitelé a tam, kde je třeba psaného a mluveného projevu. Jsou to dvě osobnosti v jednom celku. 

Váhy jsou velmi elegantní, laskaví, umí se dobře a vkusně oblékat. Mají umělecké sklony k hudbě i k výtvarnému umění. Ve vztazích nemají rády neshody, většinou se s ostatními nikdy o ničem nepřou a nehádají. Mají velké sociální cítění a pomáhají méně šťastným lidem. Pečují o ostatní v rodině i ve svém zaměstnání. Mají srdce – jak se říká – na pravém místě.

Vodnáři bývají velmi krásní – ženy i muži. Jsou ztepilí, pohybují se velmi vzpřímeně a kráčí pružně, ale to se dá říci i o ostatních vzdušných znameních. Umí se na problémy podívat z nadhledu – z takzvané andělské perspektivy. Umí ostatním i dobře a nezaujatě poradit a lidé se jim rádi svěřují. Přesto, že vodnáři někdy působí dost odtažitě, jejich srdce je na pravém místě a nezištně pomáhají ostatním. Nedělají mezi lidmi rozdíly. 

Všechna tři vzdušná znamení jsou výbornými rodiči, kteří mohou své potomky mnohému naučit, hlavně systému, nadhledu a pořádku. Jsou výbornými strážci pořádku, naleznou uplatnění i jako vojáci. Je mezi nimi také hodně herců, právě pro své komunikační schopnosti i pro vrozenou eleganci, s níž se umí nenuceně pohybovat i pro svou krásu a vznešenost. 

Vzdušná znamení jsou také skvělými sportovci a tanečníky, neboť se umí pohybovat lehce a s vrozenou grácií.

Příště se podíváme blíže na ohnivá znamení.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA