cena hovoru je 50 Kč za minutu

Úplněk v únoru

čas: 16. února 2022, 17:56

Postavení planet: slunce v 6. domě ve Vodnáři. měsíc ve 12 a Lvu, v 5. domě je konjunkce Marsu a Venuše v Kozorohu, v Kozorohu a 5. domě je i Pluto a Merkur ve Vodnáři. Jupiter a Neptun v 7. domě v Rybách a ascendent je v Panně. Významné postavení je sextil Jupiteru s Uranem.

 A to to všechno znamená?

Máme zde jen z nejsilnějších úplňků. Jeho síla se bude projevovat ve třech oblastech. První je oblast zdraví. Dlouhodobě zanedbávané a přehlížené zdraví se začne ozývat a bude potřeba nečekat a věnovat se mu. Tendence k oslabení primárně jsou nohy, především lýtka, oběhový aparát v nohou a končetinách, ale i se spodní částí zad a urologické problémy. Letošní rok bude celkově rokem tvrdých tkání – tedy myšleno zubů a kostí.

V druhé oblasti budeme nutkání řešit problémy v partnerských vztazích. Dlouholeté problémy vybublají na povrchu a bude potřeba je řešit. Je jedno jak je budete řešit, ale bude potřeba je za každou cenu řešit se studenou hlavou. Toto je právě lekce, kterou se tímto úplňkem máme naučit. Nejde ani tak o to, zda něco vyřešíme, ale jak se k tomu postavíme. V nás nakumulovaný hněv bude potřeba zase uvolnit v pracovním úsilí anebo se jít vyběhat. Až po úplňku, cirka tak týden, bude zvýšená šance, že nás něco / někdo bude připomínkovat z minulosti. Nenápadné signály nebudou mít vážný význam a jen ukáže, že minulost nám není fádní. V rodinném prostředí se nakumuluje trochu podrážděná energie. Generační střety není dobré potlačovat, ale zároveň je dobré najít nějaké společné téma než téma, které je rozděluje. Společenské hry jsou celkem šikovná věc, jak navázat aspoň nějakou komunikaci. Do sváru se mohou dostat i matky se svými dcerami – a to především těmi, které jsou již matky.

Nečekejte, že lidé budou dostatečně ve vašem okolí dostatečně sebekritičtí a nechtějte je ani k tomu upozorňovat, že by měli. Těm, co jsou sami se budou nadmíru zapalovat lýtka, ale prosím – je potřeba opatrně a přemýšlet nad svými kroky.

Třetí oblast je nejhorší – řešit sama sebe. Jak jednoduché je vidět problémy u druhých než u sebe. Oblast problematická je v oblasti moci. Jsou tu dva základní body – ti nesebevědomí budou podrážděni, že jsou někam tlačení nebo uzurpování „nemám moc nad svým životem a sebou“. Ti sebevědomější, hrdí a v extrémech – až ješitní, budou mít pocit, že jsou sráženi ze svého piedestalu. To ale není pocit, to tak je. A co s tím? Nic, prostě to nechat tak.

Lvi a Střelci – dávejte na sebe pozor, a především si dávejte pozor na plošnou zbrklost – v mluvě, na silnicích, chodnících, při práci s ostrými věcmi. A také – pozor, kam co položíte, budete totiž hodně ztrácet věci.

Moudro babiček praví, že nic není tak horké, jak vypadá.


Krásné dny Vaše Věštírna Květy Fialové



 

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA