cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 7. - 13. BŘEZNA 2022

CÍSAŘ

Všeobecně tato karta označuje nějakého muže: otce, šéfa nebo dlouhodobého partnera – manžela. Pro nás to však znamená, že tento týden bude ve znamení striktní logiky, přísných pravidel a rozumu. Na jiné emoce nebudeme mít čas. Je lepší raději ustoupit než se dostávat do nepříjemných střetů s despotickými jedinci.

Práce: Po pracovní stránce se musíme tento týden připravit na nutnou reorganizaci našeho pracoviště. Všude bude muset zavládnout pořádek, stabilita, praktičnost, věcnost a cílevědomost. Pro své nadřízené musíme předvést své organizační schopnosti a velikou aktivitu. Právě od nich totiž můžeme očekávat kontroly, přehlídku moci ješitnosti a paličatosti. Musíme být absolutně disciplinovaní a maximálně se ovládat. Také můžeme očekávat kontroly od úřadů, falešné a nastrčené zákazníky. Dodržujte veškeré zákonem dané povinnosti.

Vztahy: V tomto týdnu si budeme upevňovat svou pozici ve vztahu, a to nejen k partnerovi, ale i k přátelům a k rodině. Jsme trošku bez iluzí a řešíme pouze praktickou stránku věci. Často se stane, že touhu po bezpečí a klidu, zaměníme za pocit funkčního vztahu. Než abychom se s partnerem dohadovali, raději ustoupíme a stáhneme se. Všeobecně pozor na egoistický založené jedince. kteří vůči nám můžou vystupovat agresivně a násilnicky.

Zdraví: Tento týden bychom se měli těšit dobrému zdraví a pevné imunitě. Můžou nás bolet ramena a krk. Pozor na úrazy v těchto oblastech.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA