cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 6. PROSINCE - 12. PROSINCE 2021

ŠEST PENTAKLŮ

Všeobecně tato karta znamená, že nás čeká poměrně pohodový a dobrý týden. Vše, co budeme činit, by mělo mít příznivý vývoj. A měli bychom být úspěšní.

Práce: Tento týden by se nám mělo dařit velmi dobře, a to hlavně po finanční stránce. Snaha a píle, kterou jsme vynaložili v minulých dnech, bude patřičně oceněna. Dostane se nám nečekaného přijmu peněz. Může se jednat o odměnu, výhru anebo peníze jen tak třeba nalezneme na ulici. Neměli bychom však kvůli výhře zbytečně riskovat. Není ani moc vhodná doba si brát úvěry, či někomu půjčovat peníze. Naopak bychom měli být štědří a pomoci někomu potřebnému darem. Pokud totiž budeme velkorysí a dobrosrdeční, úspěch se dostaví vzápětí.

Vztahy: Ve vztazích bude platit – co dáváme, dostáváme přímou úměrou zpět. Pokud tedy žijeme ve vzájemné toleranci a úctě, budou naše vztahy požehnané i nadále. Hůř dopadnou vztahy, kde se cítíme využíváni. Vztahy, kde nic nedostáváme a pouze do nich investujeme energii a cit, ukončíme. Tento týden budeme mít velkou šanci přesně poznat, kdo je skutečný přítel a kdo ne. Ovšem pokud se takto chováme k někomu sami, či se stavíme do role oběti, dostaneme lekci. Rovnováha musí být zachována v každé oblasti našich životů.

Zdraví: tento týden bychom měli více odpočívat a dát si pozor na vyváženou stravu. Stres, nedostatek vitamínů se podepíše nejen na naší fyzické stránce, ale i na psychice. Je ideální doba na to začít se cvičením, meditacemi a hubnutím. Ne však ve smyslu diet. Těch si užijeme v lednu až až. Ale spíše o určitý pořádek, který si učiníme sami v sobě.




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA