cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 4. ČERVENCE DO 10. ČERVENCE 2022

8 MEČŮ

Všeobecně tato karta znamená, že nás bude čekat takové lehce nepohyblivé období. Jsme unavení z přechodů počasí a nic se nám nechce anebo to ani tak nezáleží na nás a prostě to úplně nejde. Nemůžeme ovlivnit chod věcí tak, aby nám to vyhovovalo. Energie jsou v útlumu.

Práce: Po pracovní stránce se opravdu nikam moc neposuneme. Budeme narážet na nedostatek materiálu, nebo personálu. Nemáme ani chuť ani čas něco dělat. A přitom máme tolik práce.

Bohužel k naší nechuti cokoliv dělat, se přidají ještě pocity svázanosti, neschopnosti a nedůvěry sami k sobě. Máme v sobě spoustu vnitřních překážek, zda se vůbec vydáváme dobrou cestou a zda ještě dokončit nedokončené. Pochybnosti, jestli to vůbec dokážeme nám také nepřidají. Bohužel nám nezbyde nic jiného, než se kousnout a začít fungovat.

Vztahy: Ani ve vtazích se energie zrovna moc nehýbou. Vše je v zaběhnutých kolejích a nám to připadá ubíjející. Nejsme schopni teď nic měnit. Bohužel ani ty věci, které jsou špatné a dlouhodobě nevyhovující. Pokud jste se seznámili s někým novým, raději nedělejte žádné závěry a vše nechte přirozeně vyplynout.

Zdraví: Po zdravotní stránce pocítíme únavu a spousta z nás odpadne s virózou. Pozor na ofouknutí z klimatizace, angíny, záněty v uších a střevní chřipky. Nepřepínejte se a zkuste chvíli odpočívat. Ono nic neuteče.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA