cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 30.11. DO 6.12.2020

KARTA DVOJKA HOLÍ

Tento týden bude poněkud neutrální. Lehce jste ztratili přehled o dějích ve vašich životech. Jste apatičtí. Víte, že je potřeba se rozhodnout a učinit jasná stanoviska, ale úplně vám schází energie. Nechuť k čemukoliv je silnější, než vy.

Práce : Vaše pracovní situace není moc vyjasněná. Rádi byste fungovali naplno, ale bohužel jste stále omezeni okolními vlivy. Vaše plány se tak trochu rozchází s realitou. Může to být do jisté míry způsobené i špatným rozhodnutím. Bez kolektivní činnosti se moc daleko nepohnete, je zapotřebí vzájemná spolupráce. Ideální by bylo, kdyby vám někdo práci naplánoval. Není vůbec vhodná doba se pouštět do nových úkolů a podepisovat jakékoliv nové smlouvy. Vhodné není ani činit radikální rozhodnutí.

Vztahy : Ani ve vztazích zrovna nejste moc akční. Jste bez nálady a nemáte moc empatií, abyste zjišťovali, jak se cítí partner či vaše okolí. A v podstatě je vám to tak trošku jedno. Nejste ani moc nadšení z nově vznikajících vztahů. Pokud se od někoho očekává, že bude řešit milostný trojúhelník, tak tento týden to určitě nebude. Jste nerozhodní a raději všechny důležité kroky, které by mohli ovlivnit vaši budoucnost, odkládáte. A je to tak lepší.

Zdraví : Tento týden není moc vhodné plánovat operace a větší lékařské zákroky. Vaše nálada se odrazí i na zdravotním stavu. Mohou se objevit deprese, celková únava a slabost. Co nejvíce odpočívejte a jezte hodně vitamínů



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA