cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 27. ČERVNA DO 3. ČERVENCE 2022

HVĚZDA 

Všeobecně nám karta říká, že nás čeká dlouhodobě příznivý vývoj událostí. Naděje zůstává, a i když je možná období, kdy se nám nedaří úplně nejlépe, události tohoto týdne ovlivní pozitivně budoucí vývoj všeho a dopadne to podstatně lépe, než čekáme. 

Práce: Tento týden nás čekají poměrně dobré vyhlídky. A to, co vypadalo opravdu zle a beznadějně, se nakonec docela povede. Dosáhneme slávy a osobního uznání. Vymyslíme nové projekty, dokážeme velmi dobře předpovědět vývoj událostí. Bohužel dosažení cíle bude ještě dlouho trvat. Naše intuice, která nás tento týden provází, se ukáže v budoucnu jako velmi dobrá. Kroky, které teď podnikáme vypadají nejistě, ale jsou nesmírně důležité. Teď je potřeba využít hlavně talent, nadání, intuici a smysl pro krásu. Jsme natolik silní, že energii, sebedůvěru a pozitivní vibrace, můžeme rozdávat i svému okolí. Dobře se bude dařit hudebníkům, spisovatelům, astrologům a astronomům, léčitelům, ale také šperkařům, sklářům, uměleckým kovářům a jiným designérům. I obory související s krásou a zkrášlováním budou mít hodně napilno. Kadeřnictví, kosmetičky, módní návrhářky, butiky a obchody s módou a módními doplňky budou mít velmi pěkné tržby. 

Vztahy: V dlouhodobých vztazích budeme cítit spíše přátelské energie než zamilovanost, ale budeme se cítit dobře. Potkáme nové lidi, kteří nám teprve v budoucnu zajistí důležité setkání a spojení. Tento týden budeme prožívat spíše platonické a beznadějné lásky než nová milostná vzplanutí. Ale to neznamená, že nejsme na dobré cestě k tomu potkat životního partnera. Nenechte se ukolébat názory falešných přátel. Buďte k sobě upřímní. Páry, které dlouhodobě plánuji a snaží se o dítě, můžou v tomto týdnu konečně uspět. 

Zdraví: Tento týden se budeme cítit dobře a jsme plní energie. Máme velikou šanci se zbavit dlouhodobých neduhů. Přestat kouřit, začít s dietou apod. Tak vzhůru do toho.


 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA