cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 26. ČERVENCE DO 1. SRPNA 2021

7 POHÁRŮ

Všeobecně nás čeká týden plný klamu a lží. Nejenom, že nás budou mít lidé v okolí tendenci oklamat, ale i mi budeme mít nutkání nalhávat sami sobě různé skutečnosti. Žijeme v představách, nikoliv v realitě. Stavíme si vzdušné zámky.

Práce: Tento týden by asi bylo nejlepší si vzít v práci volno. Naše myšlenky jsou úplně mimo realitu. Máme chuť si jen něco vysnívat a nalhávat si, že je vše v pořádku a jak vše půjde prakticky samo. Značně jsme přecenili své síly. Je jasné, že si volno nemůže každý dovolit. Pokud opravdu v práci zůstáváte, snažte se udělat jen to nejnutnější. Zůstaňte maximálně praktičtí a držte se pěvně nohama na zemi. Nedávejte si žádné nereálné cíle, zbytečně nerozjíždějte žádné nové projekty. Hrozí akorát chaos a nedorozumění. Pozor na pracovní večírky. Pod vlivem alkoholu by mohlo dojít k velkým nepříjemnostem.

Vztahy: Tento týden nás čeká nepříjemné prozření. Patrně se odhalí nějaké nevěry, nebo lži, které nás ve vztahu provází. Může se jednat i o to, co nalháváme sami sobě. Zřejmě není partner, náš vztah nebo někdo z našeho okolí tak skvělý, jak myslíme. Z těchto falešných ideálů nás čeká poměrně nehezké vystřízlivění a může se stát, že všeobecně ztratíme důvěru k více lidem najednou.

Zdraví: Tento týden budeme opravdu náchylní k pokušení. Pozor na přejídání, alkohol a návykové látky. Mohli bychom si opravdu ošklivě rozhodit celý organismus.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA