cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 25. DO 31. LEDNA 2021

KARTA PRINCEZNA HOLÍ

Tento týden ovlivní náš život nějaký mladý muž. Může se klidně jednat i o našeho potomka. Čeká nás nové setkání či nějaký zajímavý návrh. V podstatě budeme nadšení, projevíme až dětskou radost a neuvěřitelnou odvahu jít po hlavě do každého dobrodružství.

Práce - tento týden se nám povede okouzlit nějakého klienta a ten o nás bude šířit pozitivní zprávy. V podstatě bude platit, že nejlepší reklama je spokojený klient. Měli bychom být vřelí a maximálně se snažit při jednání s každým zákazníkem či obchodním partnerem. Práce nám bude přinášet radost. Zvláště dobře se bude dařit umělcům, výtvarníkům , návrhářům, aranžérům, vizážistům apod.

Vztahy - vztahy budou velmi jiskřivé. Čeká nás nějaká žhavá romance, flirt, nový milenec. Bohužel , tyto romance zaniknou tak rychle a jiskřivě, jako začaly. Rychle vzplanou a brzy vyhasnou. Toužíme po novém vztahu, ale bohužel zatím přichází pouze krátkodobé a naprosto nevyhovující známosti. Užijte si dobrodružství takové, jaké je a zbytečně to nehroťte. I ve stávajících vztazích přeskočí nová jiskra a užijeme si pěkné období.

Zdraví - zdraví bude krapet kolísavé. Snažíme se toho tolik stihnout, že hrozí úplné vyčerpání. Pozor na únavu a přetížení pohybového ústrojí. Ženy mohou snadno otěhotnět, proto buďte obezřetné, pokud neplánujete potomstvo.

Přejeme veselý týden.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA