cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 21. - 27. BŘEZNA 2022

OSM HOLÍ

Všeobecně tato karta znamená zrychlení. Rychlé a náhlé změny, na které budeme nuceni pružně reagovat. Měli by být veskrze pozitivní, pokud však nebudeme jednat rychle, může nastat i spád negativních událostí. Čeká nás velmi rušné období.

Práce: Tento týden budeme muset být hodně aktivní. Nejen, že se od nás bude očekávat velké pracovní tempo, ale změní se nám snad vše, s čím jsme počítali. Budeme se s tím muset poprat. Je to prověrka našich schopností, jak dalece se umíme rychle přizpůsobit a kreativně improvizovat. Měnit budeme harmonogram snad všeho, a to úplně na poslední chvíli. Občas to bude pěkný nervák a stres a celkově akční týden. Pokud budeme cílevědomí a neunáhlíme se, povede se nám dobře. I tento týden by pro nás mohl být pracovně velmi úspěšný, a to hlavně po finanční stránce.

Vztahy: Tento týden budou vztahy plné vášně a jiskření. Budeme flirtovat a užívat si náklonost opačného pohlaví. Doslova a do písmene se nám probudí jarní míza v těle a budeme si užívat života plnými doušky. Seznámíme se s novými lidmi, vzniknou vášnivé a zajímavé spojení. Bohužel to budou spíše krátká milostní vzplanutí. Mějte to na paměti, ať se bezhlavě nezamilujete. Ušetříte si zklamání a zlomené srdce. Pro dlouhodobě zadané platí obezřetnost hned dvojnásob. Zbytečná žárlivost a dohady za nějaký krátký flirt nestojí. Naopak máte s partnerem šanci na restart a velké oživení v sexu. Využijte těchto energií a vyražte si na nějaký wellness romantický pobyt.

Zdraví: Po zdravotní stránce by se nám mělo dařit dobře. Pozor by si měli dát hlavně alergici a všichni, kteří mají dýchací obtíže. Hrozí i otravy z jídla a zkažený žaludek z přepití a přejedení.




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA