cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 20.ČERVNA DO 26. ČERVNA 2022

SVĚT

Všeobecně tato karta znamená, že naše úsilí či naše snahy jsou skoro u konce. A je to tak v pořádku. V podstatě jsme na určitém vrcholu, ale zda naše cesta může ještě někam pokračovat anebo je to definitivní konec, se ukáže teprve v nejbližších dnech.

Práce: Tento týden bychom měli dokončit spoustu restů a věcí, do kterých se nám moc nechtělo a které jsme odkládali. Daří se nám poměrně dobře. Máme, co jsme chtěli, cítíme se bezpečně a sebejistě. Momentálně jsme na správném místě, a také na vrcholu své momentální kariery. Také to však znamená, že pokud se chceme dostat dál, je klidně možné, že už musíme hledat někde jinde. Většího posunu tam, kde jsme teď, už patrně nedocílíme. Je potřeba zvážit, zda nám to stačí nebo co by nás vlastně ještě bavilo a čeho bychom ještě rádi dosáhli. Pokud rozhodujeme o jiném zaměstnání, je ideální doba. Dobře se bude dařit profesím spojeným s létáním, cestovním kancelářím, umělcům, filosofům, psychologům a povede se uzavřít výhodné zahraniční obchody.

Vztahy: I v tomto týdnu budou pokračovat poměrně příjemné a partnerské energie. Cítíme se dobře nejen ve vztahu s partnerem, ale i v rodinách bude příjemná harmonická atmosféra. Užijeme si hezké chvíle s přáteli, čeká nás pozvání do společnosti. Nezadaní mají velikou šanci potkat buď celoživotního partnera nebo minimálně partnera na hodně dlouhou dobu, který je velmi ovlivní na její životní cestě. Sňatky uzavřené v tomto týdnu mají velikou šanci, že by mohly být celoživotní.

Zdraví: Naše tělo se velice dobře regeneruje. Je ideální čas na odpočinek, rekonvalescenci, ale i na plánované operace. Jakékoliv plastické operace a zkrášlovací procedury dopadnou nad očekávání dobře.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA