cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 16. DO 22. LISTOPADU 2020

KARTA ČTYŘKA HOLÍ

Tato karta nám říká, že se všeobecně bude dařit opět o něco lépe a to v každé životní oblasti. Budete se cítit šťastněji, uvolněněji a do života se vrátí trochu optimismu. Pocítíte, že se blíží konec vašich potíží a že vše, co se poslední dobou moc nedařilo, by konečně mohlo začít fungovat. Možná jste se dosud často potýkali s nějakou situací, které jste moc nerozuměli a nevěděli jste, jak se zachovat. V tomto období byste měli dostat nějaké indicie, které vám jasně ukáží směr a pomohou vám situaci pochopit. Může se odkrýt i staré tajemství.

Práce - v práci budete i nadále dohánět nějaké resty, zvelebovat prostředí a dělat pořádek v nepřehledném množství dokumentů. Ucítíte potřebu mít vše přehledné, srovnané a v pořádku dokončené. Pokud pracujete v kolektivu, potěší vás poměrně pohodová atmosféra. Všichni se budete cítit uvolněně a vyrovnaně. Přístup k jakékoliv činnosti bude v poklidu. Dokonce byste mohli sehnat i někoho nového a schopného do týmu, kdo bude velkým přínosem. Také pokud hledáte nové zaměstnání, mohli byste být tento týden úspěšní. Lehce se stabilizuje i váš finanční příjem. Povede se uzavřít nové zakázky a možná připadá v úvahu i nějaká jednorázová odměna.

Vztahy - tento týden bude o klidu a harmonii a to i ve vztazích. Doba sice nepřeje nějakému společenskému sekávání , ale i tak vás čeká veliká šance potkat někoho nového a to jak po přátelské stránce, tak i v milostném životě. V rodinách bude vládnout po celý týden klid a harmonie. S partnerem si konečně budete moci pohovořit o nějakých plánech do budoucna a dost možná se vám podaří vyřešit i nějaké nepříjemnosti z minulosti, které vás trápily.

Zdraví - tento týden se budeme těšit poměrně dobrému zdravotnímu stavu a hlavně budete veselí a optimističtí . A jak víte - veselá mysl = půl zdraví. Jsme aktivní a plni elánu. Nastává ideální doba se začít zdravě stravovat a shodit nějaké to kilo. Můžete i poměrně snadno skončit s nějakým zlozvykem. Třeba přestat kouřit. Ženy mají šanci snadno otěhotnět, takže pokud plánujete potomka, neváhejte, protože právě teď je ideální čas.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA