cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 14. DO 20. ČERVNA 2021

KARTA MIRNOST

Všeobecně bude tento týden poměrně poklidný a pohodový. Čekají nás sice změny, ale ty jsou v podstatě dlouho očekávané, chtěné a plynou podle řádu, který je jasně daný a předvídatelný.

Práce - věci se postupně dějí, jak jsme si přáli. Sice jde vše pomalu, ale víme, že do budoucna to pro nás znamená obrat k lepšímu. Zatím musíme jednat uváženě a být trpěliví. Je potřeba dobře plánovat a vše správně načasovat. Není vhodná doba na zbytečné utrácení. Každé pracovní jednání by mělo být objektivní, asertivní a hlavně ve všem musí být kompromis. Před každou uzavřenou smlouvou či podpisem je důležité vše projít s právníkem a poradit se s odborníky. Dobře se povede všem poradenským službám, právníkům, teamům managementu a léčitelům. Dále také stavařům, instalatérům a vodohospodářství. Pozor na lenost, netaktnost a marnotratnost. Tyto chyby by nás mohly stát opravdu hodně.

Vztahy - vztahy jsou většinou šťastné a harmonické. Hlavně ty dlouhodobé. Nově vzniklé vztahy potřebují dýchat a volnost. Na nic nenaléhejte a nic neuspěchejte. Tento týden je opravdu potřeba nechat vše naprosto přirozeně plynout. Z přátelských vztahů můžou snadno vzniknout milostné a naopak. Nevměšujte se nikomu ve svém okolí do jeho soukromí a vztahu. Klid, který panuje, vnímejte pozitivně, ne jako důvod k rozvíření vod. Zbytečně se s nikým nehádejte.

Zdraví - nezatěžujte játra a ledviny. Dodržujte pitný režim, ale nepřehánějte to. Je důležité, aby byla strava i příjem tekutin vyvážený. Dopřejte si dostatek pohybu a také relax ve vodě vám udělá dobře.

Užívejte poklidné dny.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA