cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 14. - 20. ÚNORA 2022

ŠESTKA POHÁRŮ

Všeobecně nám tato karta říká, že nás čeká týden nostalgie a vzpomínek na šťastnou minulost. Pozor však, abychom se příliš nenechali pohltit minulostí, kterou máme tendenci si značně idealizovat. Zbytečně bychom si nadělali nepříjemnosti v oblastech života, kde je vše v pořádku a klape to. L

Práce: Tento týden nás ovlivní hodně naše minulost a ukáže se, jak moc jsme se poučili tím, co jsme si mohli zažít. Vrátí se k nám důležití lidé z minulosti. Klienti či kolegové, které jsme již hodně dlouho neviděli a mysleli jsme si, že už na nás zanevřeli. V pozitivním slova smyslu budeme využívat zkušeností z dob minulých. Načerpáme inspiraci, hlavně pokud se zabýváme uměleckou činností. Ale nejvíc bychom měli své životní zkušenosti využít k tomu, abychom se vyvarovali špatných rozhodnutí. Celkově by se nám mělo dařit docela hezky, budeme mít poměrně bezstarostný týden. Dobře se povede i po finanční stránce. Nejlépe se zadaří těmto profesím – umělcům, právníkům, soudcům a notářům. Pokud mi sami řešíme nějaké soudní případy, dopadnou pro nás dobře. Měli bychom se však vyvarovat tomu někoho soudit morálně, tyto tendence by se velice rychle otočily proti nám.

Vztahy: Tento týden nás čeká ve vztazích poměrně hezká energie, a to nejen v milostných ale i v přátelský vztazích. V rodině, ale i s přáteli nám bude dobře, budeme se cítit milovaně a užívat si pocit bezpečí. Zaženeme hádky a nepříjemné chmury z minulosti. Vyjasní se nějaké nesrovnalosti, které nás dlouho trápily. Pozor na přílišné lpění na minulosti, máme tendenci si příliš idealizovat minulé vztahy a dávné lásky. Neporovnávejte je ze současností.

Zdraví: V tomto týdnu nás poněkud potrápí dávné zranění, zvláště pak zabolí staré zlomeniny a jizvy. Pozor na dědičné choroby.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA