cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 14. - 20. BŘEZNA 2022

KRÁLOVNA MEČŮ

Tento týden se budeme muset maximálně ovládat. Ve všech oblastech života si musíme dávat pozor na své emoce, ale i na to co kde říkáme. Je potřeba reagovat na vše v klidu, logicky a být maximálně upřímný. Za každou cenu musíme zůstat spravedlivý a to zvláště, pokud budeme mít tendence někoho kritizovat.

 Práce: Tento týden nás v práci potrápí hlavně ženy. Může se jednat jak o kolegyně, šéfové tak i klientky. Těžké to bude i s kamarádkami. Jedná se o ženy, které mají tendenci manipulovat s lidmi, navenek vystupují chladně a rozhodně, ale ve skutečnosti se cítí osamělé a opuštěné. Nebudou se cítit zrovna nejlépe a odnese to jejich okolí. Nejlepší je se úplně vyhnout jejich společnosti. Pokud se konfrontaci přeci jen nevyhnete, zůstaňte klidní, asertivní, argumentujte logicky a věcně, nikoho nekritizujte. Nenechte se vtáhnout do záležitostí, se kterými nemáte a nechcete mít nic společného. Nebude se to týkat jen práce navrch, ale i neoprávněné kritice a pomluv ostatních. Raději se těmto rozhovorům úplně vyhněte. Mohli byste být snadno označeni za strůjce pomluv. Jinak se až na nějaké menší a lehce nepříjemné konfliktní situace bude dařit docela dobře. Finančně si přilepšíme. Povede se nám drobný kšeft, který nám udělá velkou radost.

Vztahy: Tento týden nás pěkně potrápí i nálady ve vztazích. Strůjcem veškerých problémů bude zbytečná žárlivost, vypočítavost a tendence manipulovat partnerem. Bude docházet ke zbytečným a malicherným hádkám. Mohou se objevit partnerské trojúhelníky a také budou některé dlouhodobě přetrvávající nevěry odhaleny. Tento týden ani moc nepřeje nově vznikajícím vztahům. Jejich vývoj bude pomalý a spíše přátelský. Na vzplanutí citů si ještě budeme muset chvíli počkat. Dlouhodobé vztahy mohou zaznamenat určitý pocit odloučení od partnera, smutek a zahořklost. Všeobecně se budeme potkávat se sobeckými a hašteřivými lidmi.

Zdraví: tento týden nás potrápí dýchací potíže, alergie, rýmy a lehké bolesti hlavy. Pijte hodně tekutin a snažte se vyhnout zbytečnému stresu.





Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA