cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 13. ZÁŘÍ DO 19. ZÁŘÍ 2021

MÍRNOST

Všeobecně budeme mít tento týden pocit, že se toho zas až tak moc neděje. Zdánlivě. Ono se totiž děje, ale vše je víceméně řízená a dlouhodobá záležitost. Vše je na správné cestě. Jen to potřebuje krapet času a uzrát. Ve všech oblastech života budeme muset být hodně trpěliví a prokázat velké umění diplomacie.

Zaměstnání: Po pracovní stránce spíše lehce stagnujeme, jsme šetrnější a zbytečně nerozhazujeme. Nic méně to neznamená, že se nám musí dařit špatně. Víceméně jen čekáme, jakým směrem se některé věci budou vyvíjet. Pokud máte naplánovaný rozhovor s důležitým klientem nebo s vedením, či pohovor v nové práci, buďte opravdu velmi taktní. Nedělejte unáhlené závěry a nevyhrožujte. Raději si nechte čas na rozmyšlenou a závěr rozhovoru nechejte na pozdější čas.

Vztahy: Co se týče vztahů a rodiny stále převládá harmonie. Akorát občas musíme být hodně taktičtí a přizpůsobiví. Nenaléhejte na partnera. Vše má svůj správný čas. Co se týče kamarádů a známých, je lepší si nechat jakékoliv názory na jejich život pro sebe. Není vhodná doba se motat do cizích záležitostí a do věcí, které se nás netýkají.

Zdraví: Pozor na deprese a pocity marnosti a méněcennosti. Jsou to zbytečné emoce. Tento týden budou náchylné naše ledviny. Je dobré dodržet pitný režim a celkově odlehčit stravu. Velmi dobře nám udělají lázně a odpočinkové procedury jako sauna a masáže. Hýčkejte se a odpočívejte.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA