cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 1. DO 7. ÚNORA 2021

KARTA TŘI MEČE

Tento týden bude poněkud smutný a bolestný. Jsme zklamaní, otrávení a lítostiví. Nic nás nebaví a v ničem nejsme schopni najít nic pozitivního.

Práce: po pracovní stránce nás čeká hodně starostí. Jsme unavení a máme všeho akorát tak dost. Snažíme se vše zvažovat rozumem, ale emocionální stránka prostě převládá. Máme tendenci žárlit a závidět cizí pracovní úspěchy, pravděpodobně proto, že nám to zatím úplně vše v práci nevychází tak, jak jsme si přáli. Hrozí riziko sporů, pomluv a kritiky. Pozor na neuvážené rozhodnutí či ukončení pracovního poměru v hádce. Na pilno budou mít lékaři, kardiologové, policisté a různé pořádkové složky.

Vztahy: ani ve vztazích situace nebude úplně růžová. Cítíme se ukřivdění a na partnerovi vidíme jen negativní věci. Máme dojem, že i dosud fungující vztah, se kazí. Ve stálých vztazích hrozí žárlivost, hádky, odhalení nepříjemné pravdy a provalení nevěr. V dlouhodobě nefungujících partnerstvích pravděpodobně narazíme na téma rozvod nebo rozchod. Dlouhodobě nezadaní budou vzpomínat na hoře a příkoří v bývalých vztazích. Celkově bude mezi lidmi převládat zlost, zmatky, nenávist a chladná atmosféra.

Zdraví : v tomto týdnu si chraňte srdce, hrozí riziko infarktů. Většina z nás může mít psychické problémy.

Zvládněte tento týden, pokud možno, bez větších problémů a věřte, že zase bude lépe.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA