cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 1. DO 7. BŘEZNA 2021

KARTA OSM POHÁRŮ.

Tato karta všeobecně značí, že se budeme muset s něčím nebo s někým rozloučit. Loučení bude smutné a bolestivé. Máme silný pocit nejistoty, jsme pasivní a mnozí z nás zaplatí za své chyby z minulosti.

Práce – tento týden nás čeká změna v zaměstnání. Bohužel to bude znamenat pro většinu ztrátu zaměstnání nebo ukončení podnikání. Odstoupíme od některých projektů a spoustu věcí začneme přehodnocovat. Zatím jsme jenom unavení, zklamaní a smutní. Až nás přejdou tyto pocity, dojde nám , že tato ztráta nemusí být úplně smutná a bolestivá. Je nutné si uvědomit, že dlouhodobě nebylo už možné kráčet stejnou cestou a je potřeba učinit radikální a nutné změny.

Vtahy - i ve vztazích dojde k velkému přehodnocení. Zvláště, pokud jsme dlouhodobě žili v nějaké lži, nevěře a nebo dokonce vědomě setrvávali v milostném trojúhelníku. Procitneme. Uvědomíme si, kdo nás dlouhodobě jenom využívá a škodí. Najdeme sílu si říct: "dost!" ve vztahu plném násilí. Dlouhodobě nevyhovující vztahy, které už jenom přežívaly, budou ukončeny. Pro některé lidi, byť pro nás dlouho něco znamenali, už nebude v našem životě místo.

Zdraví – tento týden bychom měli být opravdu opatrní, hrozí hospitalizace v nemocnicích, celkové vyčerpání a ztráta energie. Pozor na bolesti hlavy a srdce.

Držte se, opatrujte a věřte, že všechno nakonec zvládnete.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA