cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN 8.- 14. LISTOPADU 2021

BLÁZEN

Všeobecně nám tato karta říká, že úplně nové věci v našem životě čeká dobrý start. Je potřeba však velmi dobře odlišit do čeho jít po hlavě a kde naopak ubrat, abychom se nechovali jako blázni.

 

Práce:

Tento týden nás čekají samé nové věci a možnosti. Budeme mít však strašně malou chuť vůbec něco dělat a něčím se zabývat. Jsme nezodpovědní a lehkovážní. Pokud se opravdu vybičujeme k nějakým výkonům, nebojte se zariskovat a nebát se drapnout příležitost za pačesy. Jinak hrozí, že prošvihneme dobrou nejen příležitost anebo jí nějakou neznalostí a lehkovážností zkazíme. Dobře se bude dařit svobodným povoláním, podnikatelům, cestovním kancelářím a bavičům.

 

Vztahy:

Ve vztazích budeme celkem uvolnění, spíš rozverní. Máme chuť se nezávazně bavit a užívat si. Veškerý volný čas budeme trávit s přáteli, na výletech, na neznámých místech a objevováním nových a adrenalinových zážitků. Nově vzniklé vztahy jsou hodně křehké, hodně krátkodobé – spíš flirt. Nicméně velmi zábavný a povznášející flirt. Pozor na nevěry. Nejen, že se neutají, ale nezůstanou ani bez následků. Velice snadno bychom si mohli pořídit nemanželské dítě.

 

Zdraví:

Tento týden si zřejmě rozhodíme životní rytmus. Přetížíme játra a zažívací ústrojí nadměrným množstvím alkoholu a různými laskominami. Pocítíme lehkou nevolnost. Jedinci trpící na bolesti hlavy si tento týden opravdu „užijí“. Hrozí migrény, záněty mozku, duševní poruchy, deprese a úrazy hlavy.

 

 

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA