cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN 22.- 28. LISTOPADU 2021

ČTYŘKA POHÁRŮ

Všeobecně tato karta znamená, že se necítíme dobře. Nejedná se o fyzický stav, ale o naše pocity. Jsme otrávení ze všeho okolo sebe. Je potřeba si uvědomit, zda máme k nespokojenosti opravdu důvod nebo máme jen zbytečně blbou náladu.

 

Práce:

Tento týden budeme apatičtí, rozmrzelí a budeme se nudit. Dost možná přes svoji neochotu se do čehokoliv pouštět prošvihneme docela dobrou šanci na nějakou novou pracovní příležitost. Moc toho rozhodně nestihneme udělat a není ani dobré se pouštět do nějakých složitých akcí. Pokud je to možné, vezměte si dovolenou a dejte si pauzu. Nebo dělejte jen to nejnutnější. Stejně máme povětšině pocit, že na svojí práci ani nestačíme, nebo že je to vše zbytečné a marné. Spolupracovníci ani klienti nám to rozhodně neulehčí.

 

Vztahy:

Tento týden bude opravdu nic moc. Cítíme se uražení a dotčení, máme tendenci vinit za naše pocity partnera a vylévat si to na něm. Bezdůvodně na něj žárlíme. A peklo budeme dělat nejen partnerovi, ale i ostatním členům rodiny a přátelům. Trucujeme, vyčítáme staré záležitosti. Můžeme trpět až depresemi. Máme pocit, že lpíme city k někomu, kdo o nás vůbec nestojí, připadáme si marní. Pokud někde v hloubi duše víte, že tyto pocity nejsou založeny na skutečném dění, nic neřešte. Mohli byste zbytečně přijít o důležité lidi ve svém životě.

 

Zdraví:

Necítíme se dobře. Jsme unavení, náchylní k nemocem. Pozor na potraviny, které konzumujeme. Hrozí riziko otrav z jídla, žaludeční nevolnost, střevní chřipky.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA