cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN 15.- 21. LISTOPADU 2021

POUSTEVNÍK

Všeobecně tato karta není úplně pozitivní, hlavně co se týče oblasti vztahů. Budeme se cítit osamělí a smutní.

Práce

Tento týden budeme hodně přehodnocovat dosavadní úspěchy a strategii. Víme, že je potřeba změnit hodně věcí, pokud chceme být i nadále úspěšní. Je potřeba se uklidit, ponořit do sebe a hluboce se zamyslet. Musíme najít hlavně sami sebe. Zastavit se na své dosavadní cestě, přijmout rady od zkušenějších, učit se novým věcem a uvědomit si, co doopravdy chceme. Dobře se bude dařit všem profesím, kde pracujeme sami, ne v kolektivu. Velmi dobře se povede výzkumům, archeologům, historikům, geologům, učitelům, ale i studentům se povede úspěšně složit nějakou zkoušku.

 

Vztahy:

Ve vztazích nás nečeká nic veselého. Není to o tom, že bychom se hned rozcházeli s partnerem nebo se hádali. Spíš se pořádně ani neuvidíme, nebudeme mít na sebe čas ani náladu. Cítíme se osamoceni, zanedbávání, stahujeme se sami do sebe. Bohužel se tak budeme cítit i v přítomnosti partnera i nejbližších. Nemáme chuť se setkávat z žádnými lidmi a připadáme si marní. Možná máme i nucenou izolaci nebo karanténu. Zkuste si odpočinout, přečíst dobrou knihu a relaxovat.

 

Zdraví:

Tento týden nás potrápí zažívání a střeva. Určitě doporučuji preventivně odlehčenou stravu až dietu. Také se projeví u spousty z nás projevy stárnutí a choroby stáří. Bolesti kloubů, skleróza, bolesti hlavy a mrtvice. Hodně odpočívejte a snažte se být maximálně v klidu.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA