cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN 1.- 7. LISTOPADU 2021

SLUNCE


Všeobecně tato karta značí, že nás čeká velmi příjemný týden. Budeme mít radost ze svého života a štěstí ve všem, co budeme činit.

 

Práce:

Po pracovní stránce nás čeká úspěšný týden. Zvláště pokud něco vyrábíme a prodáváme. Zisky půjdou nahoru více méně všem. Ale bude se dařit nejen materiálně, hýříme totiž úžasnými nápady a práce nám jde od ruky. Velmi dobře se bude dařit na předváděcích akcích, půjdou dobře prodeje nemovitostí a přijde nějaká zajímavá zpráva, která se bude týkat energií a energetických odvětví. Zvláště se bude jednat o jejich distribuci.

Vztahy:

I ve vtazích by se mělo dařit dobře. Budeme příjemně naladěni a cítíme se přitažlivě. V případě krize ve vtahu je velká šance na její překonání. Spousta nezadaných by se mohla snadno seznámit. Využijte těchto energií a snažte se být někde ve společnosti. Manželství, která se uzavřou v tomto týdnu, mají velkou šanci vydržet dlouhodobě. Velmi dobře můžeme počít potomka a těhotné ženy, které mají těsně před porodem, by v tomto týdnu mohly porodit. Věnujte se více svým dětem, promluvte s nimi. Dozvíte se nějaké věci, které před vámi dlouho tají. Dejte všem svým blízkým najevo jak moc jsou pro vás důležití.

Zdraví:

Cítíme se v dobré pohodě i a náš zdravotní stav je v podstatně lepší kondici než kdy jindy. Můžeme se dočkat i uzdravení a výrazného zlepšení, pokud se z něčím dlouhodobě léčíme. Chraňte si svůj zrak. Pozor na požáry a spáleniny.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA