cena hovoru je 50 Kč za minutu

Runová předpověď – podzim 2021

Co nám věští runy?

 1. runa EIHWAZ runa smrti   - mocná ochranná runa - patří všem živlům

 Tato runa představuje změnu a nový začátek – nabádá nás, abychom se nebáli nikoho a ničeho. Je na nás, zda dokážeme odhodit vše, co se přežilo a co nám brání v dalším rozvoji. Dává nám sílu, energii i chuť bojovat s osudem a dokázat zvítězit v i zdánlivě prohraném boji.      

Symbolem runy je strom tis, posvátný hřbitovní strom, který střežil klid zemřelých válečníků a byl také používán k výrobě luků.

Poselství runy: nebojte se opustit vše, co už je mrtvé, ať už jde o vztah, práci, která nás nenaplňuje či zbytečné věci, které zahlcují náš životní prostor.

Runa chrání náš zrak a brání nás před negativními energiemi.

 

2. runa OTHALA runa majetku a dědičnosti – patří živlu země

Runa Othala symbolizuje spojení s našimi předky, kteří nám odkázali nejen svoji půdu a další majetek, ale i dědičné vlastnosti a to jak pozitivní, tak i negativní. Othala zosobňuje i rodinné tradice, zvyky, schopnosti a zkušenosti. V minulosti byl majetek - půda a rodný statek jednou z mála možností, jak být nezávislý a uživit sebe a svoji rodinu a pak vše předat svým- potomkům. Vlastnictví rodného statku, ale vyžadovalo mnoho práce a úsilí na jeho udržování, jen silné rodiny dokázaly ubránit dědictví předků.

Poselství runy: Othala je runou ochrany, pomáhá nám při léčení dědičných nemocí a při získání a udržení místa, které je naším domovem, kde se máme cítit dobře, být v bezpečí a chráněni.

 

3. runa ANSUZ runa nejvyššího boha Odina – patří živlu vzduchu

Anzuz je šťastnou runou, symbolizuje rozum a moudrost, pomáhá nám učinit správné rozhodnutí a najít odpověď na skryté otázky. Nejvyšší z bohů – všeotec Odin - získal runy za cenu velké oběti – přibodnut oštěpem visel na posvátném jasanu. Devátý den upadl na zem, kde nalezl runy a získal jejich tajemství. Odin, vládce Asgardu, je nejen moudrý a silný bojovník, ale je i čarodějem, který ovládá mocná kouzla. Runa Ansuz pomáhá při věštění a magii. Učí nás nevěřit slepě všemu a hledat pomoc i radu u starších a zkušených lidí, kteří znají pravdu i skrytá tajemství minulosti.

Poselství runy: symbolizuje vědění, tvůrčí úsilí, inspiraci, přináší nové nápady, ovládá ústa a pomáhá při poruchách vyjadřování. Svoje schopnosti, zvláště magické, bychom měli používat s rozumem a nepoužívat je k ovládání ostatních lidí.

 

Krásné, spokojené a šťastné podzimní dny Vám přejeme




 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA