cena hovoru je 50 Kč za minutu

Runová předpověď na rok 2022

Jaký bude rok 2022?

 

1. Nauthiz – překážky, nesnáze – obrácená pozice – patří živlu ohně i země

 

K životu patří nejen radosti, ale i starosti a překážky. Podle některých pramenů patří tato runa Nornám, severským sudičkám, které spřádají nitky našeho osudu – runa padla v obrácené pozici, a tak nám osudově předurčuje tento rok. Bude poznamenán nejrůznějšími omezeními – a to nejen finančními – neuvážené závazky a půjčky mohou způsobit chudobu a nouzi, tak i psychickými – hrozí nám deprese, které se mohou nepříznivě odrazit v pracovních i rodinných vztazích. Po zdravotní stránce budeme bojovat s následky covidu i obtížné léčit nejrůznější závislosti a dlouhodobé problémy. Naší zbraní bude odhodlání i trpělivost překonat překážky, zbytečně neriskovat, bojovat a přesvědčit Norny, že si zasloužíme lepší osud.

 

2. runa OTHALA runa majetku a dědičnosti – obrácená pozice – patří živlu země

 

Runa Othala symbolizuje spojení s našimi předky, kteří nám odkázali nejen svoji půdu a další majetek, ale i dědičné vlastnosti, a to jak pozitivní, tak i negativní. Othala zosobňuje i rodinné tradice, zvyky, schopnosti a zkušenosti. I tato runa padla v obrácené pozici a může nám připravit nepříjemné chvíle i potíže v příbuzenských a rodinných vztazích, problémy s dědictvím i obnovení starých sporů, týkajících se peněz, vztahů i majetků v rodině i Mohou se objevit i dědičné choroby a nemoci. Bude třeba odhodit předsudky, přestat lpět na starých zvycích, které nás brzdí. Musíme si uvědomit, že přišla nová doba, které se musíme přizpůsobit a jít dál.

 

3. runa ANSUZ runa nejvyššího boha Odina – patří živlu vzduchu

 

Anzuz je šťastnou runou, symbolizuje rozum a moudrost, pomáhá nám učinit správné rozhodnutí a najít odpověď na skryté otázky. Odin, vládce Asgardu, je nejen moudrý a silný bojovník, ale je i čarodějem, který ovládá mocná kouzla. Runa Ansuz pomáhá nejen při rozhodování, ale i při věštění a magii. Učí nás nevěřit slepě všemu, co se hlásá a píše, ale použít nejen vlastní úsudek, ale také hledat pomoc i radu u starších a zkušených lidí, kteří znají pravdu i skrytá tajemství minulosti.

Anzus přináší moudrost, inspiraci, nové nápady, ovládá ústa a usnadňuje vyjadřování. Svoje schopnosti, zvláště magické, bychom měli používat s rozumem a nepoužívat je k ovládání ostatních lidí.

 

Práce

 

1. runa Laguz– voda – patří nejmocnějšímu živlu

 

Tato runa náleží patří bohu Njordovi, symbolizuje neustálý pohyb i nestálost mocného živlu, který nás unáší po nejistých a někdy nebezpečných cestách, urychluje změny a přináší novinky – ne vždy jsou pozitivní – pozor na finanční operace a nejisté investice! Je také symbolem tajemství a informací, které můžeme odhalit, pokud použijeme svoji intuici a využít je k svému prospěchu. V podnikání se bude nejlépe dařit činnostem spojeným s živlem vody. Co se týče zdraví, pozor na ledviny a záněty močových cest.

 

2. runa Kaunaz – pochodeň – obrácená pozice – je spojená s živlem ohně

 

Pochodeň svítí jasným plamenem a zahání temnotu, pro naše předky byl její oheň zdrojem světla i života, ale pochodeň je i symbolem vnitřního plamene. Tato runa nás chrání při nemocech, hlavně horečkách, bohužel padla v obrácené pozici, což znamená, že nemůžeme čekat velkou ochranu. Pochodeň správně nehoří, oheň někdo úmyslně dusí, hrozí nám překážky, obstrukce, zdražování a obtížné jednání s nadřízenými i úřady. To vše nás zdržuje, blokuje a brání nám vidět problémy v jasném světle.

 

3. runa Uruz – pratur – je spojená s živlem země

 

Runa štěstí boha Thora nám pomáhá zvrátit nepřízeň osudu a obrátit situaci ve svůj prospěch, je spojená s velkou silou a odvahou, ale je nutné vytrvat a nečekat, že vše bude snadné. Je třeba zvážit, zda opravdu chceme využít nové příležitosti a posunout se na nové pracovní pozice, tak, abychom obstáli a nevynaložili zbytečné úsilí, které by nevedlo k cíli.

 

Vztahy

 

1. runa Berkana obnova, očista – je spojena s živlem země, jejím symbolem je bříza

 

Berkana je runou domova, lásky, zrození a ochrany dětí, regenerace i uzdravení. Rok 2022 bude rokem nových příležitostí, vše, co se mělo ukončit v letošním roce, se nebude dále rozvíjet, před námi je láska, prosperita, uzdravování i nové začátky pro nezadané, obnova a očista vztahů pro stávající páry, které přežily náročný loňský i letošní rok. Runa Berkana je i runou plodnosti a prosperity, a to nejen v partnerském, ale i v osobním životě.

 

2. runa Wunjo – radost – je spojená s živlem vzduchu

 

Wunjo je runou radosti, oslavou nejen úspěšně zakončených úkolů, zkoušky či uzavření dobrého obchodu, ale i radostných rodinných událostí – čekají nás svatby, narození dětí i významná rodinná setkání. O toto štěstí a radost je třeba se podělit i s ostatními, jen pozor na přemíru alkoholu i omamných látek, které by nám mohly způsobit problémy. Tato runa symbolizuje pomoc bohů a zlepšuje naše sebevědomí.

 

3. runa Teiwaz -  runa boha Týra- je spojená s živlem vzduchu

 

 Runa pomáhá všem, ale především mužům, bojovat proti nepřízni osudu a chránit svoji rodinu, přináší tělesnou i duševní vyrovnanost. Pomáhá nám prohlédnout, a hlavně se poučit. Pokud budeme upřímní a čestní, dostaneme novou šanci, schopnosti i dostatek sil všechny těžkosti překonat a zvítězit.

 

Hodně zdraví, odvahy a štěstí v roce 2022 přeje

 

Věštírna Květy Fialové


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA