cena hovoru je 50 Kč za minutu

ROK 2021 PODLE RUN

Jaký bude rok 2021, na co se máme těšit a čemu se máme vyhnout, ..........co předpověděly RUNY?
1. runa – Teiwaz - Týr – runa odvahy a spravedlivosti, spojená s živlem vzduchu
První runa patří jednorukému Týrovi, statečnému synovi Odina. Týr, bůh války a spravedlivosti, vložil pravou ruku do Fenriho tlamy, aby ho pomocí kouzel pomohl spoutat. Divoký vlk Fenri, který ohrožoval svět Asů, pochopil, že byl přelstěn a ukousl Týrovi ruku v zápěstí. Za tuto vědomou lež, přestože byla v zájmu všech, byl Týr potrestán. Tato mužská runa symbolizuje odvahu učinit rozhodnutí a vždy za něho přijmout odpovědnost. Runa je také zárukou spravedlivého soudu, který rozhodne, že vítězem má být vždy ten, který je v právu a to bez ohledu na následky, ale nic není jen tak, je třeba věřit, bojovat a nevzdávat se. Jen tak může být odhalena pravda a nastolena rovnováha. Týrova runa chránila vikingské meče a byla i magickou oštěpovou runou, kterou si starší Vikingové před bitvou vyřezávali do stehna a tak volali boha Týra, aby je po hrdinské smrti v boji, doprovodil do Valhally.
Rok 2021 nebude lehký, ale Teiwaz, který je optimistickou runou, nám může pomoci toto těžké období překonat a zvítězit, ale pouze tehdy pokud jsme schopni vydržet, přijmout odpovědnost a také přinést oběť.

2. runa Pertho - je symbolem prastaré síly země a je spojená s živlem vody.
Tato runa má několik významů – je jednou z nejtajemnějších run, podle některých pramenů by měla patřit Odinově ženě bohyni Frigg, podle jiného výkladu odkazuje na skrytou sílu ženy, která je jen zdánlivě slabá – žena je vládkyní svého domova, zná magii i tajemství, která se skrývají za jeho dveřmi, Pertho pomáhá pochopit rozdílný mužský a ženský svět. Je i runou spojenou s tělesnou láskou, s těhotenstvím, porodem a uzdravením. Dále je runou osudu. Vikingové věřili, že osud je předem dán, ale runa Pertho dává možnost výběru, jakým způsobem můžeme svůj osud naplnit. Pokud zapojíme svoji vnitřní sílu a intuici, pomůže nám najít tu nejlepší cestu.
Když se budeme v novém roce snažit, můžeme získat nové vědomosti a zkušenosti, můžeme rozvinout svoje skryté schopnosti i odkrýt osudová a magická tajemství, která se možná máme dozvědět.

3. runa Isa- led – je spojená s živlem vody
Isa je runa, která naznačuje nepřízeň živlů, ale také nás chrání před magickým útokem, podporuje samostatnost a posiluje vliv již vytažených run. Led, v který se změnila proudící voda, nás zastavil, drží nás na místě a nutí nás vyčkat, jak situace dopadne, ale tím nás i ochraňuje. Jen pozor na pasivitu a pouhé přežívání, až jarní tání odnese ledy, budeme se muset probudit a začít aktivně jednat. Na negativní úrovni představuje Isa vězení, do kterého se sami dobrovolně zavřeme. Naši pasivitu podporuje i závist, žárlivost na druhé a neochota změnit stávající situaci.
Rok 2021, je rokem, který zahájí další desetiletí. Bude pod magickou ochranou a úspěšný pro ty, kteří jsou čestní, zopovědní, nebojí se práce, osobního nasazení i obětí, ti se vydají na vítěznou cestu a tak je jen na nás, jaký osud si zvolíme.
Přejeme hodně štěstí 








Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA