cena hovoru je 50 Kč za minutu

Ohnivá znamení

Zástupci ohnivého znamení jsou berani, lvi a střelci.

 

Těmto zrozencům ve znamení ohně to velmi rychle myslí. Mívají i výbušnou povahu, proto se jim neradí konzumovat alkoholické nápoje. Jejich účinek v kombinaci s výbušnou povahou by mohl způsobit katastrofu.

Berani jsou v čele celého zvěrokruhu, a to je předurčuje k vykonávání vedoucích funkcí ve všech možných oborech. Jsou všude v čele. Velmi rychle myslí a dokáží skvěle kombinovat. Umí dělat rychlá rozhodnutí a dokáží rychle budovat v kterékoli oblasti.

Vedoucí role je jim přirozená. Muži i ženy tohoto znamení bývají velmi krásní a mají hezký úsměv a jiskřivé oči. Jsou veselí a srdeční. Řeknou v kterékoli situaci to, co si myslí a jsou velmi upřímní. Dokáží se také rychle zapálit pro věc, ale také rychle rozhněvat. Ovšem za chvilku již o svém hněvu neví.

Lvi jsou velmi společenští a reprezentativní. Jsou ozdobou každého večírku a nadarmo se jim neříká – lvi salonů. Jsou to zářivé osobnosti a mívají vpravdě slunečnou povahu. V zaměstnání také velmi často zastávají vedoucí funkce a jsou to velmi schopní podnikatelé. Ženy lvice jsou hrdé a krásné bytosti. Rády nosí zlaté – blyštivé šperky. Chodí velmi vkusně oblečené, nalíčené a nosí skvělé účesy. Lvi jsou hodně charismatičtí – ženy i muži. Jsou laskaví a pokud se zamilují, dokáží své polovičce snést doslova a do písmene, modré z nebe. Lvi musí hodně odpočívat, velice rádi spí. Také milují vybraná jídla. Jsou to labužníci.

Střelci jsou podle svého mytologického vzoru, velmi přírodní a temperamentní. Rychle jim to, jak se říká, pálí a velmi rychle se dokáží pro cokoli nadchnout. Jsou velmi odvážní. Hlavně muži – střelci, jsou velcí dobrodruzi. Jsou to naprosto svobodné bytosti. Mají ale srdce na pravém místě, zrovna tak, jako ostatní dvě ohnivá znamení. Pomáhají ostatním, kteří to potřebují, na každém kroku a bez váhání. Jsou velmi pracovití, čestní a pravdiví, ostatně, to mají společné všechna ohnivá znamení.

Všechna tato znamení velmi ráda vaří a najdeme mezi nimi hodně skvělých kuchařů.

Ohnivá znamení jsou také vášnivými milenci a milenkami. V rodinném životě však – pokud doopravdy milují, dodržují věrnost.

Příště se podíváme blíže na zrozence ve znamení zemském.

 

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA