cena hovoru je 50 Kč za minutu

Lednový úplněk

Úplněk bude 18.ledna 0:54 ve znamení Raka a to v IX. domě. Ascendent ve Vahách, v Kozorohu jsou Slunce, Venuše a Pluto. Merkur a Saturn jsou ve Vodnáři, Mars ve Střelci a Jupiter v Rybách.

Po dlouhé době můžeme vidět celkem optimistický úplněk. Rak je symbolem domova a postavení v devátém domě, dává předzvěst uklidnění domácí situace a problémů. Je potřeba se vyvarovat povrchním řešení problémů a využít komunikačního nadání raka k vyříkání si věcí. Mars ve Střelci a v kvadratuře s Neptunem varují, že ostré slovo může být odměněno ostrou reakcí. Proto, a to především muži, by měli být opatrní, co říkají. V oblastí vztahů bude dominovat než romantická, tak spíše silně sexuální energie a také i energie experimentování, fantazie a jisté ujetosti. Pozor jenom na to s kým, protože flirtíky se neodpouštějí.

Studenti a zkoušky – nevidím to moc dobře. Učit se, učit se .... říkal Lenin.

Zdraví: pozor na jedinci s vysokým krevním tlakem a výbušné povahy

Barva: modrá, nejlépe tmavé odstíny modré

Byliny: rákos, lopuch, lotos, spirulina, olše

Svíčky: tvar koule nebo pyramid, barva výše

Rituál: zapálíme sudý počet svíček, ideálně 4, na modrý papír si napíšeme své nejtajnější přání. Ideálně jedno pro nás a druhé pro někoho z našeho okolí. Papír přeložíme a několikrát si v duchu proneseme svá přání v mysli. Pak papír spálíme a popel spláchneme nebo hodíme do potoka, aby byl v kontaktu s vodou. Čas rituálu je od 17. ledna od 18 hodin do dalšího dne do 10 hodin.

Motto: „Nejde o velikost rodiny, ale o sílu lásky v ní“


Krásné dny a sny vám přeje kolektiv 

Věštírna Květy Fialové




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA