cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC ÚNOR 2022

 BERAN

Čekají Vás příjemné změny, budete podávat po celý měsíc vrcholné výkony, zejména pak na úrovni fyzické roviny, tedy tělesné. Ideální čas pro nákupy nových, moderních technologií, tedy telefonu, počítače, auta, motorky, elektrokola, elektrokoloběžky, pro movitější pak jachty či letadla. Budete mít spoustu odvahy, energie, což se projeví na zvýšené odvaze a soutěživosti, tedy i schopnosti uspět a vyhrávat vše, do čeho se jen pustíte.

 

BÝK

Vhodný a ideální čas pro inovaci všeho, ať už se jedná o vzhled, změnu šatníku, či bydlení. Při samotné realizaci Vám budou pomáhat šťastné náhody, kdy se vše vyřeší tzv. „samo“, snadno, rychle a velmi efektivně. Ve svém okolí budete velmi oblíbení, kdy se sami budete cítit velmi svěže, dobře a pohodově. Pozor jen na marnotratnost.

 

BLÍŽENCI

Budete mít plnou hlavu velmi originálních nápadů a myšlenek. Nebojte se změn, budou Vám v budoucnu ku prospěchu. Sami sebe překvapíte velmi zajímavými názory, kdy budete velmi podmětní pro své okolí či v práci a kariéře.

 

RACI

Počáteční dny přinesou pesimismus, kdy později, kdy Vás znepokojí a překvapí ženy kolem Vás, ať už se jedná o dcery, matky, sestry, tchýně, snachy či sestřenice. Přibližně od 10.2. se budete cítit mnohem uvolněněji a klidněji. Pokud budete tedy chtít řešit něco v rámci rodiny a příbuzenstva, první týden se toho raději vyvarujte.

 

LVI

Budete mít velkou vědomou i podvědomou potřebu začít něco nového zažít něco zajímavého, kdy nuda není tématem tohoto měsíce. Budete cítit velkou, až neodolatelnou potřebu po nezávislosti, snaze se osvobodit a volně dýchat. Z tohoto důvodu partnerství, které nemá pevné základy bude mnohé ukončena, a to dříve či později.

 

PANNY

Panny, Panenky a Panáčci se budou věnovat tělesné somatické stránce, ať už ohledně sami sebe, či někoho z okolí. Bude zde potřeba, či spíše nutnost se někoho či něco starat, kdy starostí bude více, jak byste chtěli či potřebovali. Nebojte, vydržte, zatněte zuby, další měsíc v březnu se Vám vše vrátí a vynahradí.

 

VÁHY

Pro Vás milé Váhy bude tento měsíc bez nějaké významnější změny, spíše se vše bude odehrávat ve starých, vyjetých kolejí. Pokud jste sami, můžete se těšit novému seznámení, je však pro to třeba podniknout určité kroky a nečekat. Že Vám vše spadne samo do klína. Nebojte se udělat něco zásadního, jiného jak dosud, to, co čem už delší dobu přemýšlíte.

 

ŠTÍŘI

V únoru Vás čeká regenerace Vaší tělesné schránky, kdy dojde k obnově sil, a to jak na úrovni fyzické, tak psychické, ale i emoční. Budete velkou a nezbytnou pomocí pro své okolí, kterým ukážete směr, cestu a budete je velmi motivovat. Nezapomínejte však sami na sebe, na dostatek odpočinku a regenerace sil.

 

STŘELCI

Splní se Vám sny, touhy a plány, které ve Vás dřímají dlouhé roky. Máte nyní velké šance na úspěch, a to jak na poli roviny vztahové, partnerské, pracovní, kariérní, podnikatelské, ale i finanční. Skvělý čas pro manažery, podnikatele, cestovatele a studenty vysokých škol.

 

KOZOROŽCI

Budete sami překvapeni tím, jak se nyní v tomto měsíci uvolníte a odvážete. Nebojte se toho a rozhodně nemějte výčitky. Právě nastal čas na změny, odpočinek, práci na sobě, ale i na volnočasové aktivity. S povinnostmi to nepřehánějte, nic Vám neuteče, práce už vůbec ne.

 

VODNÁŘI

Pokud Vás pálí finance a máte potřebu utrácet, pak ano, ale velmi opatrně. Je dobré splnit si své sny, ale spíše nehleďte příliš do vysokých cen. Držte se při zemi a nezapomínejte na zadní vrátka, abyste si nechali potřebnou rezervu, kterou budete za nějaký čas potřebovat ve smyslu nečekaných výdajů. Může dojít k rychlému vzplanutí citů, zejména pak u vdaných žen a paniček. Pozor však, ujasněte si hodnoty a priority!

 

RYBY

Ryby a Rybáci mají nejen tento měsíc, ale celý letošní rok velmi pěkný, příjemný a ve všem se dařící. Kýžený efekt nemusí být vidět hned, ale zde platí ono známé: „kdo si počká, ten se dočká“. A milé Rybky, věřte, že výsledek a patřičný úspěch bude stát za to!


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA