cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOPY PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC PROSINEC

BERAN

Tématem prosincových dnů jsou peníze, trpělivost, která později růže přinese. Nespěchejte nikam, netlačte na pilu a zvolněte své tempo. Vše se pohne samo a lépe, když necháte vše volně plynout. Budete posléze příjemně překvapeni, nic však nespěcháte, ba naopak.

BÝK

Zaměřte se na svoje nitro, na duši a jděte do hloubky ve všem, co budete dělat a podnikat. Nedostanete vše v takové míře, jak byste chtěli, ale špatné to také nebude. Měsíc přeje podnikání, investicím a podnikavosti.

BLÍŽENCI

Stereotyp a nuda, to není nic pro Vás. Avšak teplo jistot a klidu Vám jen prospěje, kdy díky tomu můžete předejít mnohým zbytečným problémům. Zaměřte se na spolupráci a komunikaci s druhými, zapojte se aktivně do řešení problémů, čím dříve, tím lépe.

RACI

Pocit vnitřní beznaděje bude v druhé polovině měsíce vystřídán pocity radosti, optimismu a hojnosti. Vyčkejte, čeká Vás po možných nepříjemnostech později naopak období radosti, dostatku a štěstí.

 LVI

Nastal čas na Vaši duchovní proměnu. Možná si šáhnete v tomto měsíci na dno bídy, zoufalství, beznaděje a krachu. Nicméně, pamatujte, že všechno zlé je na něco dobré a Vy to, o co přijdete, v následném čase dalšího roku naopak získáte. Nepropadejte zoufalství a trápení. Věnujte se sami sobě a nic zbytečně neřešte a hlavně nepřehánějte!

PANNY

Křížem krážem sem a tam, tam a sem. Toto budete mít neustále v mysli, která bude hodně přetížená. Nebojte se odpočinku a nemějte strach ze samoty. Tento měsíc pro Vás bude osudový, pro někoho více, pro jiné méně, což je už na individuálním posouzení a konkrétním horoskopu každého z Vás.

VÁHY

Čeká Vás radikální změna, zpočátku nemusí být zcela vítaná, později ji však oceníte.  Bude se jednat o přechod z jednoho období života do druhého. Netruchlete o to, o co přijdete, nic není tak špatné, jak se může zdát. V dalších měsících Vás pro změnu čeká příjemná odměna milé překvapení osudu.

ŠTÍŘI

Věnujte, pokud možno co nejvíce času pohybu, a to na úrovni tělesné. Nebojte se uskutečnit své sny. Do konce roku V8M v tomto ohledu hvězdy a planetární uskupení přeje. Projdete zatměním duše, neobvyklými postupy a zvláštními myšlenkami, abyste byli osvíceni.

STŘELCI

Pohyb je cesta, cesta je pohyb. Vše je pro Vás nyní odvislé od cesty, ať už fyzické, myšlenkové či duchovní. Měsíc je pro Vás ideální pro studia, úspěšné zvládnutí zkouše, atestací a osobního růstu.

KOZOROŽCI

Ať už věříte, či ne, čekají Vás vesmírné možnosti a hvězdná sprcha hojnosti. Universum má pro Vás odměnu za Vaše předchozí snažení. Dělejte vše ze srdce, zapomeňte na smutek, slzy a tvořte. Máte přízeň hvězd pro obrození, regeneraci sil a nové naděje.

VODNÁŘI

Vnímejte maličkosti, zaměřte se na detaily, čtěte mezi řádky a něco velkého se Vám naskytne. Využijte veškerých možností a příležitostí. Následujte svůj instinkt. Objevíte nyní svoji skrytou a drtivou sílu zvládnout naprosto vše možné i nemožné. Máte nad sebou ochranu, tento měsíc Vám přeje ve všech rovinách.

RYBY

Budete provázeni a vedeni osudem. Kterou cestou půjdete, zda podle své intuice či rozumu, později ukáže, jak se vše bude vyvíjet. Neřešte rozumem, nechtějte pochopit, prostě a jednoduše vše odevzdejte a nechte osudu, a to ve smyslu, jak se říká: nechat to koňovi. Náhlé zvraty dají vše do pohybu v praktických a konkrétních záležitostech, zatímco věci v rovině osobní naberou zpoždění.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA