cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA SRPEN 2021

BERAN

Napěťový a zkratovitý měsíc Vás mnohdy nečekaně a nemile překvapí. Proto nic neponechejte náhodě, plánujte, zvažujte, přemýšlejte, neuspěchejte a buďte opatrní po všech směrech.

 BÝK

Pracovní vytížení, psychické vypětí a emoční výkyvy pocítíte jako pesimismus a odpor ke všemu možnému. Potřebujete nutně odpočinek, relaxaci a dovolenou. Můžete se dočkat milého, nečekaného a příjemného překvapení! V polovině měsíce nastane obrat k lepšímu, zejména v partnerství a vztazích.

 BLÍŽENCI

Tendence přehánět, nafukovat a dělat z komára velblouda Vás opustí až na konci měsíce. Tam ucítíte výrazné zklidnění mysli, stejně jako velké soustředění. Důležité a zásadní věci nechte až na září.

 RACI

Jedná se o Vás měsíc, kdy Slunce prochází právě tímto znamením, a to až do 22. 8., kdy se přemístí do zemité a uvědomělé Panny. Vše bude střídavě oblačné, nahoru a dolů, nudit se nebudete. Vhodný čas pro založení rodiny.

 LVI

Dávejte se pozor na starší lidi, kteří Vám budou chtít zhatit plány. Nenechte se odradit od toho, co chcete a jděte si směle za tím. Časem z toho vyzískáte a budete se těšit bohaté sklizni.  

 PANNY

Vyřešíte staré záležitosti, které několik roků byly nečinné. Vše se začne konečně hýbat, a to směrem k dobré, lepší a výborné komunikaci, se sourozenci a s rodinou.

 VÁHY

Od druhé poloviny měsíce se k Vám začne štěstí opět otáčet přívětivou tváří. Vhodný čas je pro tvorbu, nákupy a společenské dění, včetně seznamování se. Dejte na svoji intuici, nikoliv na rozum, ten Vás bude chtít zmást!

 ŠTÍŘI

Čeká Vás velmi pohodový a klidný měsíc, kdy nebudete nic řešit, objeví se peníze, které nečekáte a příjemně Vás překvapí. Ti, co chtějí změnit práci či začít podnikat, mají velmi vhodný, přívětivý čas a přízeň hvězd.

 STŘELCI

Po delší době milí Střelci nebude vše tak optimistické a snadné, jak jste byli zvyklí. Naopak vše půjde poněkud více ztuha, neklesejte však na mysli, další měsíc září Vám to vynahradí.

 KOZOROŽCI

Možné jsou potíže s nadřízenými, zejména u těch, kteří pracují ve státních sférách. Budou na Vás kladeny velké nároky a více práce a povinností se dá též očekávat. Dávejte si pozor na podpisy důležitých dokumentů, raději čtěte vše pozorněji, jak jindy.

 VODNÁŘI

Čeká Vás velmi příjemný měsíc, plný zábavy a dobrodružství, Vám vlastní. Užijete si léto naplno, se vším všudy, co k tomu patří. Můžete se nečekaně zamilovat a najít tak milou a spřízněnou duši.

 RYBY

Velmi příjemný měsíc srpen, stejně jako další měsíce až do konce roku Vám přinesou nejedno milé překvapení. Vše se „samo“ vyřeší, jen je třeba udělat konkrétní krok, cokoliv, aby se ledy začaly hýbat.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA