cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA LISTOPAD 2021

Beran

Ve vztazích to bude jiskřit, spíše plápolat, až vřít, a to doslova a do písmene. Hodně žáru, hodně napětí, které bude ústit k hádkám, někdy i k fyzickému napadání od těch, kdož k tomu mají sklony. Dobrý čas pro očistu těla, hlídejte si vyprazdňování, tlusté střevo, konečník a prostatu.  Prevence ve formě čajů a vhodných přípravků jsou zde rozhodně na místě.


Býk

Důvěřuj, ale prověřuj, to jsou slova pro Vás na měsíc listopad. Nedejte na líbivá slova druhých, zejména pak v oblasti lásky. Nebojte se odvázat, můžete tak zažít nejedno milé překvapení a nečekané události, které Vás mile překvapí. Pokud chcete investovat, raději ještě posečkejte, až bude pro Vás lepší a vhodnější doba, což bude až příští rok.

 

Blíženci

Měsíc listopad je pro Vás otevřen v podstatě ve všem, cokoliv uděláte. Nebojte se nových výzev. Právě Vás může napadnout něco nového, neotřelého a velmi originálního. Nebojte se učinit rázné rozhodnutí a příliš dlouho neotálejte, aby Vám příležitosti a štěstí neuteklo mezi prsty. Dobrý čas pro změnu práce, odpoutání se od minulosti, a stejně tak ideální pro řešení sporů v rodině. Pozor si dávejte na lháře, podvodníky a čtěte „malá písmenka“ v textu smluv, dokumentů a jiných listin.  

 

Rak

Ráčci dávejte si pozor na iluze, deziluze, vzdušné zámky a nereálné sny. Nemějte žádné očekávání od druhých, vyvarujete se tak nepříjemného a bolestného zklamání. Spoléhejte sami na sebe, nikoliv na druhé. Jděte si za svými sny, podnikejte veškeré kroky, nebojte se, díky tomu za čas dojdete do zdárného cíle.

 

Lev

Vy, šelmy kočkovité si v měsíci listopadu užijete zejména s egoisty, narcistickými šéfy a dominantními partnery. Pozor si dávejte na své výbušné emoce, raději, než budete reagovat, nechte domluvit toho druhého. Nic neuspěcháte, byť budete sebevíc chtít. Karty jsou už rozdány i bez Vás, takže buď se smíříte s prohrou, a vydržíte, nebo můžete dopadnout jako sedláci u Chlumce.

 

Panna

Analyzování, pitvání a řešení nedůležitých věcí je to, co Vás bude zdržovat od všeho ostatního. Neřešte druhé, ale sami sebe, tam začněte a zameťte se před vlastním prahem, pokud budete chtít někoho kritizovat a převychovávat. Nedávejte nevyžádané rady, otočí se totiž vše proti Vám, byť to bude od Vás dobře myšlené.

 

Váhy

V listopadu, a ještě v prosinci budete chtít hovořit a sdílet své dojmy a pojmy více, jak kdykoliv předtím. Pokud nemáte nikoho ve svém okolí, komu byste nesvěřili, veďte si deník, či napište někomu dopis. Není pak vůbec důležité, že ho neodešlete a svého adresáta nenajde.

 

Štír

Budete se tvářit čestně a férově, opak však bude pravou, ať už směrem od Vás či naopak k Vám. Je zde zvýrazněna snaha o dominanci, zejména citovou a emoční. Nezapomínejte, že nic se nemá přehnět! Vždy je třeba nalézt tu správnou hranici, neboť, co je pro Vás snadné, totéž druhým bude působit noční můry. Nesuďte, ať nejste později souzeni Vy sami!

 

Střelec

Pokud si chcete splnit své sny, plány a touhy, které delší dobu máte, pak je právě nyní ten správný čas a stejně tak i další měsíce, a to až do jara roku dalšího. S ničím neotálejte, nezapomeňte, že co můžete udělat hned, neodkládejte na potom.

 

Kozoroh

V tomto měsíci je lepší nedělat snad vůbec nic, neboť vše se obrátí a zvrtne zcela jinam a jinak, jak byste chtěli a plánovali.  Nezapínejte na druhé, nejen prací a povinnostmi je člověk živ. Máte ve svém okolí někoho, kdo velmi touží po Vaší pozornosti a náklonnosti.

 

Vodnář

Vhodný, velmi ideální čas na nové začátky, a to ve všech a odvětvích. Přijdou a objeví se nové výzvy, je však třeba zbavit se zastaralého nelpět na ničem, co Vás svazuje. Uvidíte sami, jak se Vám uleví, když pustíte to, co už nefunguje a co vlastně nepotřebujete, jak se mylně domníváte!

 

Ryby

Měsíc je vhodný pro dlouhodobé plány, projekty, podnikatelské záměry a analýzy. Jak pro úvahy, plány, tak pro jejich konkrétní kroky. Pozor si však dávejte ideálně se vyvarujte zamilování. Následné zklamání na sebe nenechá dlouho čekat. To, co jste nyní započali a učiníte, ovlivní výrazně Vaši budoucnost, a to z hlediska dlouhodobého. Nebojte se změn a jděte vstříc všemu novému!

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA