cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA ČERVEN 2021

Červen bude měsícem velkých změn, příjemných, ale i těch méně šťastných, aneb střídavě oblačno. Rozhodně nečekejte žádnou nudu. Vše se bude dávat velmi rychle do pohybu, zejména to, co dosud stagnovalo. Přijde nutnost řešit domácí záležitosti, stejně jako soukromé na úrovni citů a emocí. Zdánlivý klid a pohoda se však dá přirovnat k dusnu před bouří. To, co jste v minulých měsících a týdnech neřešili a odsunovali na pozdější čas, bude nutné nyní řešit a postavit se k tomu čelem. Jinými slovy - před ničím neutečete. Rada pro vás: nenechejte nic vyhnít a kujte železo, dokud je žhavé. Není dobré se vymlouvat, naopak, co právě teď učiníte, v dobré se nakonec obrátí.

Beran - téma červnových dnů bude pod vlivem rodiny a s tím spojených záležitostí. Pozornost se bude soustřeďovat do vnitra, na rodinu, děti, ale také bude vše procházet skrze žaludek. Boj o dominanci ve vztahu bude dosti výrazný, stejně jako časté a opakované výkyvy nálady a rozladěnost. Zelenou bude mít zamilovanost, romantika a randění s novým protějškem, avšak půjde spíše o feromony a chemii, než o lásku.

Býk - nové seznámení mohou očekávat nezadaní, ale i ti, kdož jsou ve vztahu, který poněkud skřípe a nefunguje. Vyřeší to někdo, kdo vám vstoupí do života a nenechá vás lhostejnými a už vůbec ne emočně chladnými, naopak s vašimi city pěkně zacvičí. Jinak skvělá doba pro obnovu šatníku a změnu vzhledu. Zlepšení nastane v oblasti hormonální, tedy ideální čas pro těhotenství a založení rodiny. Pozor na nesrovnalosti žen se ženami, zejména na poli pracovním.

Blíženci - v tomto měsíci je pro vás platné ono známé: méně je někdy či často více. Nic nového v červnu nezačínejte, nestěhujte se, kancelář a prostory k podnikání nehledejte, soudy odložte a nic nového nekupujte, zejména ne elektroniku a výpočetní techniku. Pokud plánujete dovolenou, raději posečkejte, ideálně ještě zatím žádnou ani neplaťte.

Rak - dočkáte se příjemného měsíce, a to ve smyslu romantiky, krásných dnů, okouzlení, opojení a zamilovanosti. Pěkné a příjemné večery ve světle veřejných lamp, u ohně, na zahradě, či venku v přírodě. To je přesně to, co potřebujete a co vás bude maximálně nabíjet. Pozor si dejte na marnotratnost a na větší výdaje, především v domácnosti. Někdo vás v tomto ohledu může svést na scestí, a to v nadějných plánech, které nemusí vyjít a zbydou vám potom jen oči pro pláč. Nenechte se tedy finančně tlačit nikam od těch, co vám budou slibovat velké zisky. Zde je třeba velké obezřetnosti.

Lev - pozor na pomluvy, o kterých se můžete dozvědět. Dostanete se snadno do řečí, a to ve vyšších kruzích, mezi důležitými lidmi. Ve skutečnosti se vám však vrátí něco, co jste vyslali vůči druhým a nebylo to zrovna férové a etické. Zavzpomínejte, komu jste v minulosti ublížili a nezachovali se vůči němu zrovna nejlépe. Zpytujte svědomí, omluvte se dotyčným, ideálně učiňte nějaké dobré skutky. Někdo z minulosti, s kým nemáte něco dořešené, se vám může vrátit do života, či dá nějakým způsobem o sobě vědět.

Panna - nastal ten správný čas pro organizaci všeho možného i nemožného. Někdo vás může požádat o pomoc, neodmítejte. Jestliže přemýšlíte vy či někdo z vaší rodiny o svatbě, tak směle do toho, nyní je vhodná doba, stejně jako pro plánování dlouhodobých snů a vizí. V červnu se naskýtá možnost urovnání sporů se sourozenci a příbuznými, čekají na vás také úspěchy v oblasti běžných úředních záležitostí a dokonce i u soudu.

Váhy - družnost, aktivita a setkávání se s přáteli bude tématem červnových dnů. Dávejte si ale pozor na ty, kteří vás budou chtít využívat ve svůj prospěch. Nepůjčujte věci ani peníze, nebuďte až příliš vstřícní, neboť vaše dobré skutky a snahy pomoci by nemusely být opětovány, ba spíše naopak. Pohlídejte si svoji hmotnost a hormonální systém, jehož nesprávné fungování budete cítit jako náladovost a popudlivost. Nenechte se ve vztahu nikam tlačit, vydírat a utněte oboustrannou žárlivost, čím dříve, tím lépe.

Štír - vaše podmanivost je cítit na hony daleko. Vysíláte nyní něco velmi tajemného a charismatického zároveň. Dokážete okouzlit každého a to až do té největší hloubky. Nikdo vám neodolá, feromony jsou cítit na dálku. Máte obrovskou sílu, což pocítí vaše okolí, pro které budete neocenitelní a velmi motivační. Pokud přemýšlíte o nové práci, pak se vše může rýsovat velmi dobře, a je i možnost, že se nečekaně objeví něco nového a velmi zajímavého. Pokud toho využijete, i s tím, že malinko zariskujete, časem z toho hodně vytěžíte a vyzískáte.  Co se zdraví týká, pozor si dávejte na kosti, kolena a klouby obecně.

Střelec - nečekané vyšší výdaje vás mohou dosti zaskočit a překvapit. Nebojte se však, nakonec vše hravě zvládnete, pomůže vám souhra okolností, náhoda, nebo vám někdo podá pomocnou ruku. Pro vás je nyní ideální čas na cestování, ovšem nutno zvážit, zda vám to za to stojí. Než dovolená, budou přínosné spíše pracovní cesty, je zde vidina dobrých a vysokých zisků.

Kozoroh - patrně budete nuceni se podrobit zkouškám osudu, které na vás tento měsíc číhají a nenechají na sebe dlouho čekat. Avšak, to z čeho máte strach a nevěříte tomu, paradoxně dobře a zdárně dopadne. A stejně tak naopak, to, co si myslíte, že máte jisté, se může zbořit jako domeček z karet. Co se týká zdravotní, tělesné a somatické stránky, nezapomínejte na prevenci, zejména dbejte na kosti, chrupavky, kůži, ale i na nehty a vlasy. Zvýšená péče je nyní na místě.

Vodnář - zbytečně neriskujte a raději dbejte zvýšené opatrnosti. Pokuste si dát nějaký složitý a náročný úkol a hrdě do toho, abyste jej splnili a dokázali si, že máte vůli, sílu a schopnosti, o kterých netušíte ve smyslu skrytých zdrojů a velkých rezerv. Vaše okolí o vás ještě uslyší, někteří lidé budou na vás pyšní a hrdí, někteří budou vzteky bez sebe, až přijde váš čas, kdy všem vytřete zrak a sami sobě něco dokážete. Splníte si své sny, plány a ideály.

 

Ryby - červen  pro vás bude velmi přínosný, příjemný a po 14 letech se na vás usměje štěstí a to takové, jaké si po právu zasloužíte. O co to bylo později, o to to bude efektivnější a účinnější. Máte se na co těšit. Konečně se na vás usměje vaše šťastná hvězda, které si užijete a to ve všech oblastech života. Uvidíte vše, co je skryté, uslyšíte trávu růst, kdy vaše intuice pojede na plné obrátky, kdy ve svém životě uděláte velký skok do dálky, ale také do výšky, a to v dobrém slova smyslu.

Přejeme vám všem krásný měsíc červen. 


 

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA