cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA MĚSÍC BŘEZEN 2022

Beran

Měsíc je vhodný pro pracovní a kariérní záležitosti. Také pro vdavky, seznámení se a konání kulturních, společenských a hudebních akcí, či k výstavám, galeriím a malování obrazů. Vnitřní vůle bude zesílena na maximum, zvládnete vše, i to nemožné a dokážete tzv. „hory na rukou“.  

Býk

Milí Býčci, Býčice a Býčata. Pokud o něčem delší dobu přemýšlíte, pak právě nyní nastal čas na realizaci Vašich snů, tužeb, plánů a vizí. Pokud se nyní pustíte do dlouhodobých projektů, pak Vám osud do budoucna přinese úspěchy a bohatou úrodu. Vzhůru k výšinám.

Blíženci

Vaše nápady, možnosti, inspirace, ale i „blbnutí“ nebude znát v březnu hranic. Budete se cítit velmi svěže, mladě, až bláznivě. Chcete-li zariskovat, někam, do někoho či do něčeho investovat, pak je právě nyní ten správný čas. Vhodný čas pro nákup nových, moderních technologií, od mobilů, počítačů, kamer a jiných vymožeností nové doby koupě.

Rak

Vaše myšlení bude v měsíci březnu spíše mít tendenci klesající, jak vrůstající ve smyslu pesimismu. Neberte vše tak vážně a spíše věřte v lepší zítřky, které sice ne hned, ale později přijdou. Nicméně o co to bude později, o to trvalejší efekt to bude mít ve smyslu kladně dlouhodobého vlivu.

Lev

Úspěch, hojnost, štěstí, blahobyt a splnění romantických snů Vám dává zelenou pro celý měsíc. Stejně tak pro úspěchy v cestování, učení, zkoušek, vzdělání, studia, ale i i finančního rázu. Kupte si los, udělejte něco odvážného a vyplatí se Vám to nečekaně, rychle a velmi příjemně.

Panna

Úspěchy ve všech životních oblastech na sebe nenechají dlouho čekat. To, co dosud v minulých měsících stagnovalo, se začne velmi rychle hýbat a dávat do pohybu. Práce, kariéra a byznys to je téma březnového měsíce. Může přijít nečekané překvapení, nikoliv už však negativní, ale naopak příjemné. U těch, co však si „honí“ ego a podporují svůj narcismus, tam není prostot pro litování a mohou se dočkat spíše nepříjemných, náhlých a nečekaných překvapení. Neboli: s čím kdo schází, s tím také zachází.

Váhy

Lítost, sebelítost t pocit nepochopení budou patrně a často pocity, které Vás budou v březnu dostávat na „kolena“. Nenechte se rozhodit a řešte spíš sebe, jak druhé. Tam je třeba zacílit, na konkrétní věc, kterou tak dlouho odkládáte až na „potom“, pak, později č až. Teď a nyní je ten správný čas, teď je ta správná chvíle. Nečekejte na to, že Vás někdo spací, zachrání či pomůže. Je to nyní o Vás, jen a pouze Vy sami máte svůj osud, zdraví a také život ve svých rukou. A to doslova a do písmene…

Štír

Venuše, láska, vztahy, sexualita a vášeň Vás naprosto pohltí. Volání přírody, ale i těla bude mnohem silnější a intenzivnější, jako Vy sami. Nebudete si brát servítky, budete ke svému okolí i k cizím „nechutně“ upřímní, jízliví a cyničtí.  Vy sami však později, a to v létě budete čelit kritice druhých, těch, které uvedete do rozpaků, a to v měsíci srpnu. Nebojte se otevřít se druhým, buďte více pozornější k druhým, více empatie a naslouchání by vůbec nebylo na škodu. Aneb téma pro březen pro Vás: „Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá“.

Střelec

Skvělá doba pro seberozvoj, vzdělání na všech úrovních, pro jazykové dovednosti a také pro psaní knih. Vhodný čas pro punkci článků a psaní filosofických knih. Pakliže byste chtěli cestovat, ať už fyzicky či prstem po mapě (samozřejmě v rámci možností a omezení), pak směle do toho. Když ne tak, konkrétně, pak alespoň prstem po mapě či formou sledování dokumentů o zahraničních kulturách.

Kozoroh

Milí Kozorohové, obecně jsme už 1,5 roku pod palbou a střelbou náročných konstelací, které na Vás shora střílí jednu palbu za druhou. Vydržte ještě chvíli, ještě pár měsíců. Je to sice delší doba, každopádně poté budete mít na dalších 30 let vystaráno, budete zažívat klid a pohodu. Vyplatí se to počkat. Práci, zaměstnání si držte, nedělejte nějaké větší výstřednosti. Nápomocni Vám budou starší lidé ve Vašem okolí, kteří Vám výrazně posunou na cestě k úspěchům.

Vodnář

Pálit Vás může dobré bidlo, s touhou a potřebou po změně. Dávejte si pozor, ať se neukvapíte. Vše si důkladně zvažte a rozmyslete, než uděláte razantní změnu. Dobrá doba pro Vás bude v srpnu, kdy Vám nečekaně do života vstoupí štěstí. Budete spokojeni, sice ne hned, ale v dalších měsících se máte na co těšit. Dočkáte se.

Ryby

Milé Rybky, Vám přejí hvězdy po celý tento rok, až do prosince, a to tak, jak nikdy kdy předtím. Bude se Vám dařit ve všech směrech, na co jen šáhnete. Dobře Jsou Vám konstelace nakloněny v oblasti finanční, majetkové, také ke splnění snů, romantice, zamilovanosti, ale i vdavkám. Taktéž plodnost všeho druhu, včetně a zejména otěhotnění je velmi dobře ozářena.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA