cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA BŘEZEN 2021

BERAN

Berani, Beranky a Beraňata se zaměří v březnu na hmotné, finanční a majetkové záležitosti, ať už rádi či neradi. Budou řešit finance, dokumenty, listiny, smlouvy, prostě úřední záležitosti. Velký pozor si dávejte na to, co podepíšete, zejména si pohlídejte malá písmenka na konci textů.

BÝK

Pro Býky a Býčice to bude obdobné, jako u Beranů. Také budou řešit v březnovém měsíci hmotné zabezpečení a svoje finanční možnosti, avšak na rozdíl od Beranů se bude jednat o dlouhodobé vyhlídky do budoucna. Nebojte se pustit korunky, vrátí se vám, možná i znásobené. Je však potřeba, abyste také sami udělali radost druhým a tentokrát nezištně.

BLÍŽENCI

Vaše hlava bude plná nových a nových nápadů, které budou mít dobrý základ. Spíše si je ale nyní jen zapište a jejich realizací odložte na pozdější čas. Teď byste zbytečně udělali chyby. Můžete se dočkat zajímavých a nových výzev, běžte si za svým, vyplatí se vám to.

RACI

Raci a Račice, vy budete mít březnový měsíc bez větších změn. Pokud však nemáte vaše vztahy zrovna nejlepší, mějte se na pozoru, může dojít ještě ke zhoršení, zejména pak v partnerství. Ty vztahy, které nemají pevné základy, mohou být ukončeny. Netlačte na pilu, časem zjistíte, že bylo vše jinak, než se vám nyní zdá.

LVI

Lvi by se měli v březnovém měsíci šetřit, zejména pak fyzicky. Nepřehánějte, zklidněte své emoce a nezapomínejte na dostatek relaxace a odpočinku. Hlídejte si krevní tlak a zbytečně se nerozčilujte, zejména tam, kde víte, že nic nezměníte. Vhodný čas je na pohyb, zejména dobrý efekt se dostaví při cvičení na bedra, záda a srdce.

PANNY

Lidé ve vašem blízkém okolí vás mohou příjemně překvapit, možná se dočkáte nějaké zprávy, která vás potěší a učiní vám radost. Pokud dostane nabídku na novou práci, běžte do toho, v budoucnu vám to přinese zisk, a to nejen finanční.

VÁHY

Milí zrozenci ve znamení Vah, letošní březen přeje novým láskám a romantice, zejména u nezadaných, svobodných a rozvedených. Někdo vás okouzlí a vyvolá ve vás pocity, které jste již dlouho nezažili, a to v dobrém slova smyslu. Nebraňte se svým emocím, užívejte si života naplno!

ŠTÍŘI

Štíři budou v březnu své myšlenky soustřeďovat na práci, povinnosti a kariéru. Změna myšlení, postojů a názorů bude překvapivá nejen pro vás samotné, ale i pro vaše okolí. Vyplouvat budou na povrch všechny křivdy, které vám byly učiněny, ale také ty, které jste učinili vy vůči druhým. Bumerang a karma budou tématem březnového měsíce.

STŘELCI

Vás, milí Střelci, čeká optimistický měsíc ve smyslu příjemných změn. Pokud přemýšlíte o zásadních změnách v jakékoliv oblasti svého života, pak směle do toho! Riskování se vám v budoucnu vyplatí a několikanásobně navrátí, nevyjímaje finanční stránku.

KOZOROŽCI

Práce, povinnosti a pravidla budou témata, které vás v březnu budou provázet. Ti, kteří řeší práci, jí mohou mít ještě více, než by chtěli, ovšem nemusí být oceněna tak, jak by si představovali a zasloužili si. Studujte, vzdělávejte se a učte se, časem vám to přinese prospěch a možný kariérní vzestup. Březen je pro vás skvělý pro osobní rozvoj, vzdělání a přípravu na studia.

VODNÁŘI

Milí Vodnáři, po delší době se můžete dočkat velmi příjemných změn. To, co dosud stagnovalo, se dá do pohybu a vy se začnete radovat a těšit se z nových zítřků. Práci, která vás nebaví, bude patrně vystřídána jinou. Pokud dostanete atraktivní a zajímavou nabídku, přijměte ji, neboť se vám časem díky tomu otevřou zcela nové možnosti.  

RYBY

Vy, kteří jste doufali a věřili v zázrak, budete zklamáni hned vzápětí, až sundáte růžové brýle. Naopak ti, kteří už nic neočekávají a své sny, plány a naděje vzdali, budou velmi mile překvapeni. V březnu vás čeká řešení rodinných záležitostí a výměna názorů s blízkými příbuznými. Vyříkejte si to, co jste dosud odkládali, uveďte vše na pravou míru a svá slova přeměňte v konkrétní činy.




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA