cena hovoru je 50 Kč za minutu

Horoskop na srpen

BERAN
Hned v prvních dnech měsíce srpna pocítí Berani příval energie a touhu dát věci nejprve do pořádku a poté do pohybu. Sršíte nápady, uklízíte a vyklízíte, podvědomě děláte prostor a místo novým energiím, které cítíte přicházet. S tím, jak uklízíte svůj prostor, pocítíte i vnitřní úlevu, balast měsíců i let je najednou pryč a vy se cítíte báječně. Nebuďte překvapeni, pokud si na konci očistného procesu trochu popláčete za minulostí – budou to slzy úlevy. Po náležitém odpočinku a regeneraci už jste zase v sedle a pevně třímáte otěže. Konec měsíce přinese mimořádně dobré zprávy z oblasti práce a peněz. V lásce je vše při starém – taky dobře.

BÝK
Srpen přinese zrozencům ve znamení Býka především rodinná a to velice příjemná témata. Dařit se bude především ženám a párům, které si přejí počít potomka, zadaří se zvláště tam, kde je snaha dlouhodobě bezvýsledná. Příjemné zprávy máme i z oblasti zdraví – především chronické nemoci ustupují, uleví se i nemocným migrénou a lidem s bolestí páteře. Celý měsíc přeje rodinným sešlostem a oslavám, mnozí prožijí dovolenou s rodinnými příslušníky, nebo dostanou pozvánky na velké a významné oslavy. A protože mince má dvě strany, musíme ještě připojit varování – především na cestách do zahraničí si dávejte pozor na svůj majetek a doklady.

BLÍŽENCI
Zrozenci znamení Blíženců zažívají v srpnu vpravdě blíženecké časy. Neustále kolísáte mezi dvěma možnostmi, nálady se střídají nejen ze dne na den, ale i z hodiny na hodinu, nevíte, kde vám hlava stojí, komu vzít telefon jako prvnímu, čí pozvání na návštěvu přijmout. Hledáte se a nevíte, koho to vlastně hledáte. Toužíte pocítit, kým jste. Ideální by bylo zastavit se, nebo nejlépe – odjet někam daleko a doslova si srovnat myšlenky. Láká vás meditovat, ale trochu se bojíte, co vhled do hloubky ukáže, co zjistíte. Pohráváte si s myšlenkou ponořit se do nějakých duchovních praktik, kroužíte kolem zajímavých filozofií, ale zatím jste si nevybrali to pravé. Nebojte, to přijde. Na podzim.

RAK
Už od konce minulého měsíce jsou Raci unášení bouřlivou řekou osudu a mají pocit, že jejich loďka nemá pádla a už vůbec ne kormidlo. Trošku vás vyděsil ten spád i směr – o něm toho totiž mnoho nevíte. Cítíte se strženi a je to na vás trochu rychlé. Tenhle vývoj zpomalí kolem poloviny srpna a vy zjistíte, že žádná kaše se nejí tak horká a nic na světě není definitivní. Počítáte domnělé ztráty a zjišťujete, že zisk je mnohem větší, než jste si v té rychlosti a intenzitě stačili všimnout. Ta změna byla nutná, nyní to vidíte úplně jasně. Zprvu se zdálo, že jste cosi nechali daleko za sebou a bude vám to hodně chybět a hele! ono si vás to našlo a vypadá to mnohem lépe, než se zdálo posledně.

LEV
Měsíc srpen a lidé ve znamení Lva, to jde k sobě více než parádně. Cítíte se jako ryba ve vodě, i když ostatní okolo vás padají únavou a žehrají na spoustu práce a úmorné vedro. Vy tomuhle měsíci kralujete. A ten pocit je oprávněný. Práce jede jako na drátkách, je jí hodně, ale vy to tak máte rádi. Cosi, v co jste kdysi doufali, ale už jste to uložili k ledu, se objevilo ve vašem životě a zdá se, že se vás to jen tak nepustí. Možná potkáte dávno oplakanou lásku, která projeví opravdový zájem o návrat, možná se ozvou z firmy, kterou jste kdysi obeslali s životopisem a už na to zapomněli. Překvapí vás pozvání na nějaké setkání. Určitě ho přijměte, osud má pro vás milé překvapení.

PANNA
Nezadané Panny, především ty, které jsou sami více než rok, zbystřete zrak i sluch – okolo vás létá Amor a rozhodl se trefit právě vaše osamělé srdce přímo na komoru. A podle hvězd to bude opravdu stát za to. Jak ženám, tak mužům jde do cesty kvalitní partner a bude to jako blesk z čistého nebe, tak ať se neleknete a neběžíte se schovat do bezpečí. Už jste si na lichotky a poklony odvykli, viďte? Tak si zase zvykněte, je to krásné, být zamilovaný a věřit v lásku. Ona ta Venuše, která vám ji přináší má v horoskopu na starosti ještě jeden atribut – peníze. A i tam by se vám mělo zadařit. Nemusí to být jen prémie k výplatě, takže jestli nesázíte, tentokrát to riskněte. Přejeme hodně štěstí!

VÁHY
Pro zrozence ve znamení Vah se v srpnu tak trochu zastavil svět. Možná se cítíte trochu odděleni od zbytku světa, jako byste byli za zdí a život vás míjel. To nemusí být příjemný pocit, ale je to od planet výzva k popřemýšlení si o tom, jak jste se do téhle pozice dostali. Ztratili jste se světu, nebo sami sobě? Kdy jste vlastně přestali tančit, zpívat, malovat nebo navrhovat barevné šátky? A nechcete s tím znovu začít? Vy už moc neděláte ty věci, které nepřinášejí nic jiného, než spontánní radost a zábavu. Události měsíce srpna vás nechtějí trápit, přišly proto, aby vás upozornili, že jste si přestali všímat svého smutku, že se ignorujete. A že to pro vás není dobré.

ŠTÍR
Něco starého, vyčpělého nenávratně a definitivně končí jen proto, aby mohlo začít něco dosud nepoznaného a neočekávaného.  Není třeba dumat nad tím, proč k tomu vlastně došlo.  Radujte se z nového a nečekaného, ze situace, která by za starých pořádků nemohla nastat, a vy byste zůstali stagnovat a zbrzdili rozvoj sebe i věcí vnějších. Překonat náhlý moment obratu pro vás nemusí být nijak snadné, ale na samém konci celého náročného procesu poznáte, že veškeré úsilí přeci jen stálo za to a jste na tom nyní mnohem lépe, než jste si dovedli představit. Není třeba vzpomínat na minulost. Hoďte staré za hlavu.

STŘELEC
Zrozenci znamení Střelce jsou v měsíci srpnu na výsluní přízně, i když jejich radost je spíše niterná, vnitřní a štěstí tiché a intimní. Něco se vám opravdu povedlo, splnili jste si sen a ještě k tomu prospěli někomu ze svého okolí a to to vás hřeje a těší. Možná jste spustili kamínek laskavosti a ten uvolnil lavinu dobrých skutků. Vy o své zásluze na tomhle dobru víte, ale nevystupujete příliš do popředí, nestojíte o díky ani potlesk, to štěstí, že svět je najednou hezčí, vám úplně stačí. Daří se vám vše, kde nalezneme pohyb. Úspěšní tedy budou sportovci, ti, kteří jezdí z místa na místo, ale také terapeuti, kteří rozpohybují energii v stagnujícím místě, nebo partneři, kteří dají impuls ve vztahu.

KOZOROH
I v čase prázdnin si pilní Kozorozi nedají pokoj a pracují a pracují. Ale není třeba vás příliš litovat, milý kamzíci, pořádná práce je pro vás štěstí, a k představě kvalitního pocitu ze života patří. Však se vám tahle píle a pečlivost vyplácí a pro svou kariéru a také domácí rozpočet uděláte v srpnu velké věci. Ale zamyslete se nad tím, jestli svůj čas neutrácíte tvrdou prací také proto, že v soukromí se cítíte trochu osamělí a nenaplnění. Vaše vrození aristokratičnost a také hrdost nedovolí projevit zájem tomu, koho už nějaký čas nosíte v srdci, a hvězdy vědí proč – vaše obavy z odmítnutí jsou velké, a zklamání vás dokáže bolet i roky. Tentokrát se ale odvažte, objekt vašeho zájmu o vás ví a opravdu se mu líbíte. Ale jevíte se jaksi nedostupní.

VODNÁŘ
Zrozenci znamení Vodnáře zažijí v srpnu nějakou nejprve bolestivou ztrátu, ale rozpaky či žal budou trvat jen velice, velice krátce. Jen co si uvědomíte, v čem vás ta nyní již bývalá věc poutala a svazovala, v čem omezovala a věznila, jen co si uvědomíte, že nyní jste svobodní a volní, zažijete euforické stavy nadšení ze života. A hned vymýšlíte nové cesty a směry, nové radosti, které mohou do vašeho života vstoupit a zaplnit uvolněné místo. Dejte si na čas a nespěchejte, dobře si vyberte, čím se chcete zaměstnávat. Není překvapením, že vám planety na druhý prázdninový měsíc nachystaly cesty. Až se z nich budete vracet, budete novým člověkem s novou perspektivnou a budoucností. Takže pokud se nechystáte do zahraničí, udělejte si alespoň krátký výlet. Třeba jen sami se sebou.

RYBY
Měsíc srpen bude pro znamení Ryb spíše pasivním, než aktivní stádiem roku. Nyní v žádném případě není čas činu a není třeba samovolný vývoj věcí nijak násilně ovlivňovat. Však se sami a bez násilí dostanete tam, kde máte zrovna být. Volný čas prázdnin využijte především pro tiché plánování bližší i vzdálené budoucnosti. Udělejte si jasno v tom, které staré plány ještě odpovídají vašim původním záměrům a které jsou už jen vyčpělé skořápky dávných snů. Na konci tohoto procesu budete stát přesně na svém místě, pevní a neoblomní. Vesmír ví přesně, kde vás chce mít. Dovolte mu to a nebudete mít důvody k následné lítosti.

Věštírna Květy Fialové


 



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA