cena hovoru je 50 Kč za minutu

Horoskop na listopad

BERAN
Zrozence znamení ohnivého Berana čeká v listopadu pořádná jízda. Úspěch na vás potká především v pracovní a také finanční oblasti. S dobrým výsledkem se završí jedna velká věc a hned začnete plánovat další, zřejmě dlouhodobý projekt, který slibuje získání slávy a také blahobytu. V listopadu investujte, nakupujte nemovitosti či pozemky, sázejte loterii a kupujte losy, Štěstěna se na vás povzbudivě usmívá.

BÝK
Listopad nebývá vždy vaším oblíbeným měsícem, přece jen, už nám začíná být zima a sluníčko také schází. Dávejte si pozor na zdraví, hrozí nemoci z prochlazení a virová onemocnění. Pokud sportujete, moc to nepřehánějte, silami spíš šetřete. Žádné převratné události pro vás planety v listopadu nenachystaly, popravdě, pokuste se ho přežít bez velkých změn či důležitých rozhodnutí. Soustřeďte se na resty, ať máte před koncem roku čistý stůl.

BLÍŽENCI
Pro Blížence bude listopad trochu náročnější. Nelekejte se, zdá se, že přímo s vámi je všechno v pořádku, vaši péči budou ale vyžadovat buď děti, zvířátka, nebo naopak nejstarší členové rodiny. Planety slibují, že všechen ten kolotoč zvládnete vlídně, pozorně a s dobrou náladou, kterou vaši drazí od vás potřebují. Varujeme před dlouhými cestami, také za volantem na sebe dávejte větší pozor než jindy.

RAK
Pro Raky by měl být listopad příjemným, milým měsícem bez velkých výkyvů. Do pohybu se dají konečně věci, které se pokazily v červnu. Něco, co jste považovali za téměř ztracenou záležitost, se v září vysvětlilo a už to zase začíná nabírat na spádu. V práci se dočkáte překvapivého ocenění a uznání, někdo si vás všímá a vaše pracovitost a skromnost mu imponuje. Pokud vás trápí nějaká chronická choroba, pocítíte úlevu.

LEV
V listopadu se bude pracovně dařit především těm Lvům, kteří jsou státními zaměstnanci, učitelům, právníkům, manažerům, ředitelům firem a jejich úseků. Daří se vám dělat dobrá rozhodnutí, jde vám komunikace i na jindy tak obtížná témata, jste respektování. Pokud chcete koupit nemovitost, přestěhovat se, nebo hledáte novou práci, uskutečněte to nyní, výsledky budete dlouhodobě nadšeni.

PANNA
V listopadu se ukáže, že jste před ostatními znameními trochu napřed, máte napracováno, splněno, resty žádné. Proto si klidně vydechněte a odpočívejte, než vás ostatní doženou. Můžete se věnovat sami sobě a také svému citovému životu. Pokud jste nezadaní a už vás samota nebaví, v listopadu se to může změnit, dejte šanci někomu, kdo vás na první pohled možná neoslní. Při druhém pohledu už to vypadá zajímavěji.

VÁHY
Pro vás planety nachystaly listopad ve znamení rodinné pohody a společenského života. Obdržíte pozvánku na větší slavnost, možná dokonce svatbu, nebo křtiny. Po čase se potkáte s širší rodinou a bude to velice příjemné setkání. Někdo vás vyhledá, aby vám svěřil tajemství a pořádal o pomoc, radu, nebo alespoň názor. Ale pokud půjde o peníze, hodně si takovou věc rozmyslete, do budoucna by to mohlo udělat zlou krev.

ŠTÍR
Vy jste v tomhle čase jako ryba ve vodě, a planety potvrzují svou přízeň. Daří se ženám, ty oslňují, mají společenský úspěch, přijímají poklony a věří si. Mužům zase podobně zářící ženy vstupují do života a jsou otevřené komunikaci a flirtování. Štěstí vám přinesou oblasti související s cizinou, proto cestujte, navazujte zahraniční kontakty, učte se cizí jazyky, investujte za hranicemi. Jinak si dávejte pozor na prochlazení v oblasti pánve a kyčlí.

STŘELEC
Konečně jste dokončili nějakou práci, která se táhla déle, než jste čekali. Zdá se, že zákazník se pořád nemohl rozhodnout, co že to vlastně chce. Natrápili jste se, ale výsledek stojí za to a odměna teprve přijde, uvidíte. Také v listopadu rozmotáte nejeden zacuchaný uzel problému a věci se vyjasní a rozhýbou. O peníze se starat nemusíte, ty přijdou skoro samy, podstatné je, abyste dělali to, co vás těší.

KOZOROH
V listopadu se ponoříte spíš do vnitřního světa, než do nějakých nových projektů. Ono vás to vlastně ven ani tak moc netáhne. Dařit se bude introvertním lidem, těm co pracují z domova, nebo o samotě. Věnujte se třeba psaní, malování, ručním pracím, cvičení jógy a hraní na hudební nástroje. Hodně se o sobě dozvíte a nějak se vám uleví na duši. Z tohoto vnitřního usebrání a také posílení budete čerpat ještě hodně dlouho.

VODNÁŘ
Velmi podobně jako sousedům Kozorohům se bude v listopadu dařit i vám. Pocítíte potřebu ticha, samoty a klidu. Oslovuje vás především umění, hudba, divadlo, ale i dobrá kniha, z těch byste právě teď měli čerpat nejvíce. Když to jen trochu půjde, choďte do přírody, toulejte se, meditujte, dopřávejte si dlouhé koupele. Zdá se, že nejen vaše tělo, ale i duše volá po regeneraci a odpočinku.

RYBY
Vám, milovníkům klidu a pohody nachystaly planety žhavý a v dobrém slova smyslu dramatický měsíc. To vypadá na pěkně šťavnatý flirt! Pokud jste nezadaní, nebo se cítíte oprávněni to podstoupit, jděte do toho, ale trvalost v tom nehledejte. Máte možnost zažít něco mimo běžný rámec všedního dne. Takže si dovolte na pár chvil ztratit hlavu a pustit se do tance bláznivé lásky. A vy, kteří žijete v dlouhodobém vztahu, zažijete něco jako druhé líbánky.

Věštírna Květy Fialové


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA