cena hovoru je 50 Kč za minutu

CO VÁS ČEKÁ OD 28. ZÁŘÍ DO 4. ŘÍJNA 2020 - TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ

PRINCEZNA  POHÁRŮ

Tento týden nás čeká nějaká milá nabídka či gesto. Taková vyhlídka blýsknutí se na lepší časy. Budeme hodně citliví, možná spíše přecitlivělí. Měli bychom hodně spoléhat na svojí intuici. Trošku naivně se budeme snažit vyrovnat s okolním světem.

Práce : Čekejte pomoc od přítele, pochvalu od spokojených zákazníků, ale i od zaměstnavatele. Snažte se být milí a vstřícní. Půjde vám to velmi dobře. Zvláště se bude dařit umělcům, hercům a hudebníkům. Budou doslova políbeni múzou a mohla by vznikat nějaká nová díla. Očekávejte nějaké znamení, že se bude dařit lépe. Zatím je to spíš jen malinkatý náznak.

Vztahy : čeká vás pěkné a milé období - setkání s lidmi, které máme rádi, láskyplná atmosféra doma s partnerem, usmíření po nějaké nepříjemné hádce. Ukončí se špatné období a dojde k obnovení milostné atmosféry. Zatím to budou spíše jen lehká gesta, ale můžou být velmi důležitá do budoucna. Nezadaní mají velkou šanci na seznámení. Ženy snadno otěhotní a narodí se hodně dětí.

Zdraví : Pozor na onemocnění párových orgánů- ledviny, plíce, hrozí záněty. Ženy by celkově měly být opatrné na prostydnutí zad a močového měchýře. Pohlavní orgány by si měla hlídat obě pohlaví. 



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA