cena hovoru je 50 Kč za minutu

ANDĚLSKÉ VZKAZY PRO VODNÁŘE NA CELÝ ROK


Pro vás, zrozence VODNÁŘE, posílají Andělé kartu HOJNOST, prostřednictvím které vám vzkazují, na co se máte během roku zaměřit. 

Tato karta značí, že vás čeká nový příliv hojnosti a pomoci. Nebojte se proto žádat, buďte pomoci otevřeni a za ni vděčni, teď nadchází váš čas. Zbavte se strachu z nedostatku, pozor, ten vás blokuje . Věřte a držte se své víry, neboť právě ta vám zajistí stálý přísun pomoci duchovní, psychické i materiální.  Andělé vám nabízejí pomocnou ruku. Tak buďte sami sebou, podnikaví, hraví a všemu otevření a využívejte toho, co vám Andělé nabízejí.

A co jednotlivé oblasti života jako je láska, práce, zdraví?

Co se lásky týká, nastolte ve svém životě rovnováhu, postupujte s rozmyslem a hned se vám bude v lásce lépe dařit. A vy, kterým se dosud v lásce dařilo, naopak nespoléhejte, že tomu tak musí být  i nadále. Chovejte se opravdově, rozvážně řešte své vztahové záležitosti a pak vás bude provázet opravdová láska. A těm, kteří ji zatím nepotkali, Andělé lásky slibují, že by jí během roku mohli potkat.  

Pracovně se vám bude dařit, čekají vás nové možnosti a příležitosti, pozitivní změny, povýšení, zvýšení platu, pracovní benefity atd. Využijte rok pro další vzdělávání, zvažte možnost dalšího studia, absolvujte školení, zkrátka se snažte posunout dál.

Zdravotně se budete cítit celkem dobře, nic vážného nehrozí, ani pro to nemusíte nic moc dělat. Jen vnímejte svou intuici, poslouchejte své tělo a mějte se rádi. To je cesta k vašemu stabilnímu zdraví pro tento rok.

A na koho se obracet, pokud bude zapotřebí? Archanděl Metatron vám rád poskytne své rady.

Mějte rádi sebe i ostatní, kteří jsou vám blízcí.

Přejeme krásný rok.



 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA