cena hovoru je 50 Kč za minutu

ANDĚLSKÉ VZKAZY PRO KOZOROHY NA CELÝ ROK

Vzkaz Andělských karet vám napoví, na co se máte zaměřit ve všech oblastech života po celý rok 2021

Pro vás, zrozenci KOZOROHA,  je to karta INSPIRACE, prostřednictvím které vás Andělé nabádají, abyste věnovali pozornost novým myšlenkám a nápadům, které k vám budou přicházet v průběhu roku. Všímejte si jich a řiďte se jimi. Nesnažte se vše řešit jen svým rozumem, jak máte ve zvyku, ale dejte prostor i vyššímu vedení a nechte se jím inspirovat. Dovolte, ať vám jsou Andělé nápomocni, nebojte se je i vy sami požádat o pomoc a radu a pak ztište svou mysl a naslouchejte.

 A co jednotlivé oblasti života jako je láska, práce, zdraví?

V lásce by se vám mělo v roce 2021 dařit. Měly by k vám přicházet šťastné zprávy, týkající se vztahů a dětí a pomalu by se měly začít plnit vaše sny. Andělé vám rádi pomohou, ale nezapomeňte, že hlavně vy musíte chtít vykročit vstříc vašemu štěstí. Potom se dostaví úspěch. A vzkaz  Andělů lásky ? Mluvte upřímně o svých pocitech.

Na poli pracovním vás čekají napínavé změny, nebojte se jich. Kolo života vám přináší nové příležitosti k úspěchu. Pokud se vám nedařilo něco rozběhnout, měla by nastat změna. Dívejte se na budoucnost s optimismem, své práci se věnujte s láskou a pokud vás vaše práce nenaplňuje, rozhlédněte se po dalších možnostech. Tento rok vám je přinese.

Po zdravotní stránce dojde rozhodně ke zlepšení, ale vaši Andělé po vás chtějí, abyste i vy pro sebe něco udělali. Trocha sebeovládání a trpělivosti pak dají prostor působení uzdravujících energií. Opusťte nevyhovující situace, odpusťte, netrapte se a jděte dál. Nikdo a nic nestojí za to, abyste si ničili vaše zdraví. I tam, kde již nevidíte cestu ke zlepšení, může dojít k obratu k lepšímu a nalezení dobrého řešení.

A pokaždé, když vás v tomto pětkovém roce přepadnou pochyby a chmury, zkuste se obrátit na Archanděla Jeremiela, nabízí vám pomocnou ruku a bude při vás stát celý rok, až do vašich dalších narozenin.

Hodně štěstí.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA