cena hovoru je 50 Kč za minutu

ANDĚLSKÉ VZKAZY PRO BÝKY NA CELÝ ROK

Milí zrozenci Býka, pozorně si přečtěte, na co byste se měli zaměřit ve všech oblastech života po celý rok.

Prostřednictvím karty "ZHMOTNĚNÁ PŘÁNÍ" vám Andělé oznamují, že cíl vašeho úsilí máte na dosah ruky Může se možná objevit v trochu jiné podobě či přijít jinou cestou, než byste čekali. To, po čem opravdu toužíte, by se mělo uskutečňovat přesně tak, jak jste chtěli. Požádejte proto své Anděly, ať posílí vaši víru v sebe samé i vaši schopnost materializovat svá přání. Věnujte pozornost svým myšlenkám a nápadům, starejte se o ně s péčí a láskou a věřte v ně. Andělé vám podávají pomocnou ruku ve formě vedení prostřednictvím vašich snů, pocitů a vizí.

A co jednotlivé oblasti života jako je láska, práce, zdraví?

LÁSKA – v oblasti lásky by se vám mělo dařit. K tomu je ale třeba, abyste provedli inventuru svých očekávání. Popřemýšlejte o svém životě a zbavte se toho, co vás brzdí. Netrapte se zbytečnými obavami ani nedostatkem sebedůvěry. Když bude nejhůř, zavolejte své Anděly. Pokud si ujasníte priority ve svém životě a správně vyhodnotíte vztahy s lidmi ve vašem okolí, čeká vás úspěch a spokojenost. Nezadaní mohou potkat někoho nového, zadané čeká utužení vztahu. Andělé lásky vzkazují: " Milujte nejprve sebe. Respekt vůči sobě samým vás činí přitažlivějšími.

PRÁCE – v práci se vám bude patrně velmi dobře dařit. Na cestě jsou nové zdroje peněz, nové příležitosti, změna v práci, možná dokonce povýšení. Andělé vám radí, abyste odhodlaně postupovali kupředu a byli připraveni i na to, o čem se vám ani nesnilo. Pokud pro některé z vás skončí nějaká pracovní aktivita, nelitujte, všechno má svůj důvod. Otevírá se vám tím nová příležitost, tak se ji nebojte uchopit

ZDRAVÍ – pokud věnujete dost pozornosti svému zdraví, nasloucháte svému tělu a nejste lhostejní k různým signálům a varováním, tak vás zdraví rozhodně nezradí. Se zdravotním stavem je velice úzce spjata i psychika, proto se snažte myslet pozitivně, radujte se, smějte se, představujte si a sněte o tom, co krásného vás čeká. Naopak se vyhýbejte zbytečnému stresu a zaměřte se na detoxikaci těla i myšlenek

A abyste neměli pocit, že jste na všechno sami, nabízí vám svou pomoc Archanděl Ariel, a to hlavně v oblasti kariéry a peněz a Archanděl Jofiel, pokud budete potřebovat poradit se vztahy. Oba Andělé vás budou doprovázet od vašich letošních narozenin až po ty, které oslavíte v příštím roce. Nebojte se Anděly požádat o radu či pomoc.

Přejeme vám všem rok plný radosti, štěstí a pevného zdraví.




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA