cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 7. DO 13. PROSINCE 2020

KARTA OSM PENTAKLŮ.

Tento týden budete mít opravdu co dělat. Všeobecně vás čeká spousta práce. Budete svědomití, nasadíte si vysoké cíle, kterých se pokusíte dosáhnout. Vaše úsilí, snaha a zkrátka vše, co uděláte, bude po zásluze odměněno.

Práce: Tak té budete mít až nad hlavu. Buďte pečliví, rozvážní, prozíraví, ale i obezřetní. Sice už se začíná blýskat na lepší časy, ale stále ještě není úplně vyhráno. Tento týden máte šanci započít nějakou pravidelnou a dlouhodobou činnost. Někteří dokonce dostanou novou zajímavou pracovní nabídku a někdo může být povýšen. Odvedená práce bude přinášet odměnu nejen v podobě financí, ale i v podobě radosti z toho, co vše jste zvládli a jak moc se vám to podařilo. Velmi dobře se povede umělcům, především těm, kteří něco vyrábí rukama, ale pouze za předpokladu, že se práci budou věnovat na plno a nenechají se rozptylovat nepodstatnými věcmi.

Vztahy: Tento týden je dost pravděpodobné, že vám do života vstoupí někdo nový a ať už se jedná o kamarádství, milostný vztah nebo pracovní, každopádně spojení v tomto období vzniklá, budou dlouhotrvající, některá dokonce potrvají až do konce života. Ale i o vztahy je nutné pečovat, rozvíjet je a nezapomenout na ohleduplnost a upřímnost a to zvláště pokud vás trápí nějaké bolístky z minulých vztahů. Budete mít tendenci vzpomínat na nepříjemné zkušenosti. Nyní je ideální doba pohovořit s partnerem o něčem nepříjemném, co vás dlouho tíží a zapracovat tak na vašem vztahu.

Zdraví: Po zdravotní stránce se budete cítit celkem dobře. Bude vám fajn, jste plni energie. Pokud se zotavujete po nemoci či po nějakém zákroku, půjde vše dobře a za krátko budete jako rybička. Některé z vás mohou jen trochu potrápit bolesti rukou, natažených svalů, zánětů šlach a karpálních tunelů. Pokud na to trpíte, nezapomeňte si dávat v práci pauzy a pravidelně procvičovat ruce.

Přejeme vám všem krásný předvánoční čas.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA