cena hovoru je 50 Kč za minutu

Zvěrokruh na dovolené

Někdy to bývá dilema. Využít pozvánku od přátel, nebo být spolehlivým členem vlastní rodiny? Máte rádi jistotu pobytu s blízkými, nebo vás láká poznávání a nová dobrodružství? Oběma možnostem můžete věnovat jistý díl času, ale přeci jen vás určitá dovolená láká víc.

Pohyblivá znamení

Blíženci spíš patří mezi lidi, co se cítí dobře ve společnosti kamarádů. Baví je vydat se někam do přírody nebo na výlet a obdivovat nová města, i chodit na párty. Nezkazí žádnou legraci a se všemi se domluví. Umí být dobrými opatrovateli pro své děti, hlavně když zatouží někam putovat. Ryby hlavně láká pobyt s rodinou, může to být u moře, i tuzemského rybníka. Poklid na pláži, nebo v lodičce je pro ně přitažlivý. Zároveň milují vodní sporty, sjíždění řek je však pro ně lepší s partou přátel a známých. Dokážou se seznamovat s přitažlivými nápadníky, což by v rodině nepřineslo vše dobré. Za dobrodružstvím vyrazí Střelci klidně sami, ale do přírody se mohou vydat i s partou lidí. Rozumí si s domorodci a vždy udrží skvělou náladu a optimismus. Pokud někam jedou s rodinou, tak buď jako zálesáci, nebo vyžadují luxus, když jde o děti a cestu s kolegy. Umí se přitom vždy úspěšně předvádět. Panny mají svůj okruh přátel, se kterými se můžou vydat na cesty. Zajímavě vyprávějí a vyznají se v mapách, proto je s nimi příjemně. Jejich smysl pro přesnost je taky dobrý u rodinných dovolených, kdy se postarají o všechny praktické nutnosti. Pak se však stěží uvolní, při sportu se to ale obrátí.

Základní znamení

Váhy mají smysl pro přátelství. Příjemní jsou proto na cestě za kulturou, i při užívání si večerních párty, kde jako múzické osoby rozproudí zábavu. Ale mají dost ohledů, takže se přizpůsobí zájmům rodiny. Přitom sice nemají tolik času pro sebe, ale nakonec se s milovanými lidmi uvolní nejlíp. Kozorohové se s blízkým okruhem přátel vydají na cestu, kamkoliv budou chtít. Někdy ale mají tendenci jít si cestou, která je baví nejvíc. Dovolené s rodinou tráví na oblíbených místech u moře, v horách i na chalupě. Vyhovují jim tradiční způsoby společného trávení léta a možnost si zameditovat. Raci většinou bez vlastní rodiny nedají ani ránu. Dobře se s ní cítí v kempu u moře, stejně jako na chalupě. Tam rádi vaří a zvelebují vztahy s blízkými. Legrace s nimi ale je i ve společnosti přátel, kde si vždy najdou cestu za dobrodružstvím. Může se jednat o sport, i flirtování s přitažlivými protějšky. Berani si na chvíle volna nejdřív dělají plány. V cestě za zábavou a adrenalinem se jim proto musí jejich kamarádi přizpůsobit, nebo se autem vydají do přírody bez rozmyslu. Na pláži nebo na chalupě to umí skvěle s dětmi, úspěšně je zabaví. Starají se o ně s chutí jako rodiče, nebo třeba vedoucí tábora v lesích.

Pevná znamení

Býci sedí nejraději na jednom místě. Je to dobré pro rodinu, i hotely, kde se ubytují, protože si užívají konzumace a radovánek, které s chutí dopřejí i své rodině. Za zážitky je ale mohou vzít i přátelé. Výbornými společníky totiž umí být při aktivitách přes den, i během vlahých večerů. Hledají však i lásku. Vodnáři vždycky rádi objevují okruh přátel, se kterým se dají provádět bláznivé nápady. Jsou duší veselých zážitků ve městech, i horách, kde jde o adrenalin. Pro rodinu jsou pohodovými společníky, mají čas si povídat, i užívat si dobrou náladu. Nenuťte je ale do jídla a aktivit, které nechtějí. Štíři mají v oblibě svůj "klan" a bývá jedno, zda se jedná o rodinu nebo přátele. Rádi jsou s nimi u vody a plavou nebo rybaří v divoké řece, kde hledají povyražení. Svým protějškům pak víc důvěřují a na dovolené jim ukazují silnější emoce. Taky umí být instruktory zvláštních zážitků a tak se postarají o děti. Lvi patří mezi typické dovolenkáře. Skvěle si užijí v lázních, i v hotelu u moře a to chtějí taky dopřát rodině. Své děti dokážou zabavit stejně kouzelně jako protějšek. Kamarádi je mají v oblibě, protože umí držet partu, ale rádi se předvádějí před druhým pohlavím. Jsou to prostě klasičtí lvi salónů a pláží.

Věštírna Květy Fialové






Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA