cena hovoru je 50 Kč za minutu

Žít hojností

Peníze. Hned po lásce nejobvyklejší a nejčastější téma, které kartářky Věštírny řeší s volajícími klienty. „Podíváte se mi na peníze?“. „Můžete mi říct, jak na tom budu s financemi?“.  Vždycky mám chuť zeptat se já vás, jak to máte s penězi, jak to vidíte do budoucna s financemi. Protože váš postoj a vztah, jaký máte k penězům, určuje vaše budoucí bohatství.

Chcete peníze? A máte je rádi?
Ne, počkejte, já se ptám vážně. Jak říkáte penězům? Prachy, škvára, dva klacky, deset hadrů, pár šprdliků, hrstka chechtáků…?
Jestli se vás mají peníze lepit, je opravdu nutné, abyste k nim měli láskyplný vztah. A jestli se k vám neženou, nebo vždy hned odtečou, zkuste o nich přemýšlet jako o přátelích. Když chcete získat přátele a udržet si je, projevujete jim náklonnost, úctu, pozornost a hlavně – chcete, aby se s vámi dobře cítili. A vraceli se rádi do vašeho domova, vašeho života a osudu. Prozkoumejte svůj vztah k penězům, to, co pro vás skutečně znamenají. A také to, jaký máte názor na bohaté lidi. Nevražíte na ně? Líbí se vám tvrzení, že za každým bohatstvím je zločin, movití lidé mají mizerný charakter a jsou hloupí, ubozí, povrchní a prázdní?
Pokud ano, pak vaše podvědomí nemá jinou možnost jak zachovat váš charakter čistý – nedostatkem peněz!
Nestyďte se být bohatí, spokojení a žít v dostatku. Tučnost vašeho konta krom jiného ukazuje i to, jak oceňujete svou práci, odbornost a především sami sebe. Radujte se z účtů, které platíte, protože tím Vesmíru demonstrujete svou solventnos a životaschopnost. Když už jsme u toho utrácení, mám léta malý rituálek. Z pověsti potrhlé dámy si nic nedělám, takže když stojím u okénka v bance, poště nebo spořitelně, pěkně bankovky pohladím, popřeju jim hodně štěstí a ať se mi ve zdraví brzo vrátí. A také ať do doby, než se zase uvidíme, udělají radost spoustě lidí. Ptáte se jestli to funguje?
Zkuste to.

Věštírna Květy Fialové




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA