cena hovoru je 50 Kč za minutu

Zářijový úplněk

Čtrnáctého září v 6:32 vrcholí úplněk v Rybách. Možná vás to překvapí, ale navzdory klasické úplňkové energii, kdy si říkáme, jak vše dorůstá, sílí, posiluje a do života přitahujeme nadbytek a hojnost, tento úplněk má velmi silnou ukončující energii. A sice ukončuje veškeré negativní energie okolo nás. Dokonce budou v tento den odcházet duše zemřelých na „druhý břeh“. V numerologické předpovědi na tento rok jsme zmiňovali výrazný počet úmrtí a tak se také stalo. Sobotním úplňkem se konečně ukončí i tyto energie. Proto je dobré uctít tento významný energetický den úplňkovým rituálem.


Uděláme si magický Přípitek úcty.

Použijeme čistou sklenici s vodou. Můžeme klidně použít i svou oblíbenou sklenici na víno, jen musí být čistě umytá. Do sklenice dáme čistou vodu a připravíme si stříbrnou svíci. Na čistý papír napište vše, za co jste vděční a nezapomeňte pochválit i rodovou linii. Poděkujte za „svůj život“ jako takový. Nemusíte vypisovat vše slovo od slova. Klidně napište jen
„Ctím sebe a své předky, svou rodinu a blízké a své okolí a děkuji za vše.“
Zapalte stříbrnou svíci a vzpomeňte na všechny předky, ale i ty, kteří třeba žijí dál od vás, nebo jste je dlouho neviděli. Zavzpomínejte na všechny své bývalé vztahy a to i na ty, které nedopadly úplně nejlépe. Poděkujte za vše, co jste prožili a za energie, které vás utvářely až do dnešních dní. Nakonec poděkujte za vše, co máte dnes. Rodinu, děti, lásku, štěstí, domov atd. Nezapomínejte na obrovskou ukončující sílu tohoto magického úplňku, tak veškeré negativní energie ukončete i v sobě. Papír složte pod sklenici s vodou a nechejte svíci dohořet. Ideální je pokud se vám povede vše dát na měsíční světlo. Třeba na okenní parapet.  
Ráno, až se vzbudíte, můžete sklenici vody buď vypít, nebo ji dát do skleněné lahve a schovat ji v lednici. Až půjdete na dušičky navštívit hřbitov, můžete tam s touto vodou i zalít květiny. Papír buď uschovejte, nebo jej zakopejte na oblíbeném místě do hlíny.


Věštírna Květy Fialové

 




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA