cena hovoru je 50 Kč za minutu

Výklad karet na Velikonoce 2022

Hlavní karta, tak zvaný signifikátor je Mág. Tato karta Velké Arkány nám symbolizuje nás samotné jako bytost, která dokáže všechno na světě, v dobrém slova smyslu. Máme sílu, přitáhnout požehnání z nebe na zem pro sebe i pro ostatní. Mág má nad hlavou symbol nekonečna a na svém stolku symboly všech čtyř živlů – vzduchu, vody, ohně a země. Jeho schopnosti jsou všestranné a týkají se všech stránek našeho života. 

Král holí, je zkušený a velmi živý muž, bývá ve vedoucí funkci. Je rozhodný a má dobré srdce. Může se jednat o člověka ohnivého znamení. Měl by nás na naší cestě doslova nakopnout a dodat nám sílu do života, pokud jsme právě teď smutní a nerozhodní. 

Desítka pentaklů znamená oslavování a setkávání rodiny, což je nyní, v době Svátků jara – Velikonoc, zvláště milé a mohou se urovnat rodinné spory i utužit vztahy. 

Kolo štěstí je velmi dobrá kartička a říká nám, že máme svůj život ve vlastních rukách a máme očekávat příjemná překvapení a dobré časy, pokud se naučíme odložit své starosti a zbytečně se netrápit. 

Devítka pohárů značí spokojenost, vyrovnanost a vnitřní klid. Doporučuje se nyní na jaře, vařit si denně bylinkové čaje z toho, co právě roste, hlavně z kopřiv. Mají právě teď tu největší léčivou a magickou sílu a doslova nás mohou omladit. Přidávají se i do polévek, bramboráků a velikonočních nádivek, kterým se říká – Velikonoční hlavička. 

Královna pohárů je poslední kartičkou našeho výkladu. Symbolizuje citlivou a vnímavou ženu, říká se ji také někdy – Jezerní dáma. Její živel je voda. Karty radí chodit na procházky jarní přírodou. Na Velikonoční pondělí se doporučuje rituální očista. Mytí nohou a tváře v čistém potůčku nebo v řece. Zajistíme si tak zdraví na celý rok. 

Karty vyšly na letošní Velikonoce opravdu zvláště příznivé, mějme tedy dobrou náladu, probuďme svůj smysl pro humor a odhoďme stres.

Ať jsou naše svátky jara šťastné.

Vaše Věštírna Květy Fialové


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA