cena hovoru je 50 Kč za minutu

Věštba je z Tarotů na týden od 9. do 15. května

První karta, která nám na toto období padla se nazývá Rodinné štěstí. 8. května, v neděli je Den matek. Měli bychom si vážit našeho rodinného života a obejmout i pochválit své děti i partnery. Říkejme jim přímo, jak je máme rádi, potřebují to slyšet.

Král pentaklů znázorňuje bohatého a velmi spolehlivého muže, může být narozen v zemském znamení Kozoroha, Býka nebo Panny. Říká se mu také pán obchodu. Bude nám pomáhat a bude se nás snažit materiálně zajistit. Je laskavý a vyrovnaný. Pokud máme takového muže přímo v rodině, je pro nás požehnáním. Může se ale také jednat o kolegu v práci nebo o kamaráda. Je i mužským sponzorem.

Trojka pentaklů – v tomto období dovršíme úspěšně nějaký projekt a přijde i odměna pocitová, ale i materiální. Můžeme také změnit zaměstnání nebo si k naší dosavadní práci přibereme ještě další povinnosti. Budeme mít finanční přínos. Všechno se nám bude v tomto období dařit.

V oblasti zdraví budeme v pohodě. Vyjděme si sami do přírody, měli bychom začít pravidelně cvičit, běhat, tančit. Nastává skvělé období na utužování zdraví i vztahů.

Budou se navazovat přátelské i milostné vztahy a nezadaní najdou své spřízněné duše.

 

Hodně štěstí a lásky přejeme v tomto kouzelném májovém čase.


Vaše Věštírna Květy Fialové



 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA