cena hovoru je 50 Kč za minutu

Úplňkový výklad karet na červen 2022

Červnový úplněk letos máme ve znamení Střelce, připadá na 14. června a bude ovlivňovat játra, kyčle stehna a křížovou kost.

Jako první nám vyšla karta Slunce. Znamená vyjasnění situace, náhle budeme přesně vědět, jaké další kroky máme v životě udělat. To, co již déle plánujeme, bychom právě teď měli provést. Nemá se čekat na jinou, další příležitost. Karty radí – jednejme hned.

Hvězda – máme vyrovnaný rozum i cit a pěstujeme své andělské vlastnosti, jako je trpělivost, laskavost, mírnost. My sami se stáváme pro ostatní pozemskými Anděly a nositeli světla. Desítka holí – máme starosti a máme je odhodit, abychom viděli na cestu před sebe.

Eso pohárů – všechna esa nosí štěstí a zde máme pohár naplnění, citů a lásky, přímo z nebe. Spousta lidí právě teď nachází svou hvězdnou lásku a buduje s ní vztah. Tuto lásku poznáme okamžitě, když nám pohlédne do očí a když se poprvé obejmeme. Nemůžeme ji minout. Vznikají díky ní úplně jiné pocity než v předchozích vztazích.

Trojka pentaklů – v duchovním vývoji postupujeme na vyšší úroveň s je to spojeno s vyšším ohodnocením a lidé nás budou obdivovat a uznávat.

Šestka pentaklů – pomáháme ostatním a čeká nás za to velká odměna v lásce i na duchovním vývoji.

Přejeme hodně štěstí a lásky

Věštírna Květy Fialové





Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA