cena hovoru je 50 Kč za minutu

Úplněk v březnu

Březnový úplněk vychází na pondělí devátého března. Slunce v Rybách, Luna v Panně, z hlediska numerologie v sedmičkové vibraci. A patronem tohoto úplňku se tentokrát přihlásil Archanděl Chamuel.

K čemu nás vyzývá? Vzpomeňte si na krásu světa a na neomezené možnosti, které máte k dispozici. Vzdejte se představy, že jste nešťastní, že v ničem nenacházíte potěšení a vaše tvořivost je zablokována. Vstupte do Boží lásky a radosti, radujte se ze života. Užívejte si radosti ze života, nacházejte ji v běžných okamžicích vašeho žití. K radosti a štěstí stačí mnohdy i maličkosti. Pohled na hvězdné nebe, procházka tichým lesem, láska dítěte, hezká hudba či krásný obraz, pohled do vděčných očí vašeho psa, slovo“ děkuji“ od někoho blízkého, pomoci někoho či někomu, v prosté skutečnosti, že jsi.
Vneste do života více radosti a lehkosti a podělte se o ni s ostatními. Nenechte si ji zastiňovat problémy a starostmi, neklaďte si podmínky, jejichž splnění je pro vás synonymem štěstí. Žijte tady a teď!
Archanděl Chamuel poskytuje podporu všude tam, kde se ztratila radost z pozemského života. Vám všem, kteří potřebujete, nabízí pomocnou ruku. Nebojte se ho oslovit a požádat o radu a podporu. Je tady pro vás.

Hlavní témata tohoto Archanděla:
Důvěra, naděje, bezpečí, význam překážek a odlišnost, potěšení ze života a přání být skutečně tady a teď.

Věštírna Květy Fialové



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA