cena hovoru je 50 Kč za minutu

Únorový úplněk - Archanděl Michael

Únorový úplněk připadl na neděli 9. 2. 2020, máme tu opět „šestkové“ téma, stejně jako v lednu. Jen tentokrát je Slunce ve Vodnáři a Luna ve Lvu, což podstatně mění jeho energii. Být patronem tohoto úplňku se přihlásil Archanděl Michael.

Archanděl Michael je ochráncem Božího řádu. Dodává nám odvahu, ochranu a bezpečí. Současně nám pomáhá s provedením zásadních změn v našem životě i s pochopením jeho smyslu. Svou pomocí nás dělá silnějšími. Bdí nad úkoly, které se máme naučit a může nám pomoci v obtížných situacích a zkouškách, pokud ztrácíme sílu a odvahu. Stačí ho zavolat a pomůže nám se zbavit pochybností o sobě, strachu i vyčerpání, může posílit naši schopnost prosadit se. Je dobré ho oslovit, pokud potřebujeme ochranu, odvedení cizích energií, očištění místnosti, sebe či situací okolo nás.

Jeho jméno znamená „Kdo je Bůh?“. Jeho hlavní barva je modrá (pruská modř), ale i purpurová a červená. Element oheň, planeta Slunce, ze znamení zvěrokruhu s ním koresponduje Lev, Beran a Střelec. Je to Anděl bojovník spojený se spravedlností, ale současně i ten, kdo doprovází Duši člověka do zapomnění a vyvádí ji opět ven. Je ochráncem policistů a hasičů.

Pojďte využít jeho nabízenou pomoc a kdykoli budete cítit potřebu, ztište se, zapalte bílou čajovou svíčku a poproste Archanděla Michaela o ochranu sebe, či vašich blízkých či uvolnění situace, která vás omezuje či blokuje. A pokud mu budete chtít poděkovat, tak na chvíli zapalte některou ze svíček jeho barev, či provoňte byt skořicí.

Na závěr několik témat spojených s Archandělem Michaelem: ochrana, spravedlnost, autorita, moc, vysvobození, důvěra v Boha a Boží jednotu.

Věštírna Květy Fialové



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA