cena hovoru je 50 Kč za minutu

Taroty na poslední dny starého roku

Jako první vyšla karta Desítka pentaklů. Značí blahobyt a po hmotné stránce nám nic nechybí. Máme jasný rozum, krásné bydlení a měli bychom být spokojení. Važme si všech dobrých věcí ve svém životě. 

Desítka pohárů – rodinné štěstí. V předvánoční době přichází zklidnění a máme si užívat rodinného života. Lidé k sobě mají blíž a spory odcházejí. Ve vztazích máme být milí a laskaví.

Osmička mečů – v našem životě může být oblast, kterou příliš nechceme vidět, a tak říkajíc, něco zametáme pod koberec. V této situaci máme svázané ruce. Je třeba počkat a netlačit na pilu. Hodně pomáhá požádáme-li o zásah z nebe. Žádejme Anděly o pomoc a všechno se prozáří božským světlem. Řešení se brzy ukáže a neměli bychom zapomínat, že řešení je někdy i v neřešení... 

Pětka mečů – pozor na závistivé lidi. Někdy dokáží ublížit, ale nakonec se jejich zloba otočí proti nim. Co zasejí, to sklidí. Ve svých srdcích jim máme odpustit tak, abychom se netrápili.

Velekněz – zapojte do svého života duchovnost, ve všem máme hledat duchovní rozměr. Mozek a srdce mají spolupracovat a důležitý je soucit a laskavost k ostatním, a především k sobě. V našem životě jsme my sami tím nejdůležitějším člověkem.

Král pentaklů – laskavý muž, nejčastěji ve znamení země – to znamená – býk, panna nebo kozoroh. Může to být dobrý přítel, laskavý, ale přísný na sebe i na ostatní. Přišel nám do života zavést systém a řád. Bude nám pomáhat hmotně i citově. Může to být i mužský sponzor.

Desítka mečů – mohou se objevit bolesti zad a bolest bývá z negativních myšlenek a z pocitů viny. Tyto pocity nechme v meditacích rozplynout. Velmi nám ubližují. Zkusme bylinkové koupele, bylinkové čaje s medem a dovolme si i prolenošit s dobrou knihou, a hlavně odlehčit náš jídelníček. Můžeme také zkusit dobrého maséra. Zimní procházky a pobyt v přírodě nám také velmi prospějí. 

Pětka pohárů – někdy pláčeme nad rozlitými poháry, ale pokud změníme úhel pohledu, uvidíme, že nic není ztraceno a že život nabízí mnoho možností, jen si vybrat tu pravou pro nás a jít za svými cíli. To platí v lásce, v práci i doma v rodině. Nesmíme ale zasahovat do vůle jiných lidí, a i dětem ponechat jejich samostatnost. 

Císař – tato kartička na závěr je nejlepším završením výkladu. Císař je milující otec na Zemi, ale může to také být i otec nebeský, který nad námi bdí a pokud se na něj v srdci obracíme a žádáme ho o pomoc, vždy nám pomůže a navede nás na správnou cestu.

 

Na závěr nezbývá, než popřát nám všem kouzelné Vánoce a zdraví i štěstí v novém roce.

 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA